Επιχείρηση «αφύπνισης» στον Απόλλωνα

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Επιχείρηση «αφύπνισης» στον Απόλλωνα

bet365

Ξεκάθαρη πρόθεση να αφυπνίσει τους παίκτες ενόψει της συνέχειας έχει η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης, μιας κι η ομάδα βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η τελευταία νίκη της ομάδας ήταν στις 5/11 με τον ΠΑΣ Γιάννινα (4-3) και έκτοτε σε 8 ματς έχουν έρθει 5 ήττες και 3 ισοπαλίες.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα κρίσιμα κι οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν σκοπό να... γκαζώσουν τους παίκτες ώστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να πάρει η ομάδα βαθιά ανάσα στον αγώνα της για την παραμονή.

Υπάρχει, δε, δυσαρέσκεια από συγκεκριμένους παίκτες από τους οποίους περιμένουν πολλά και μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

Το Γενάρη έγινα σημαντικές κινήσεις (Στάθης, Ζησόπουλος, Ναδάλες, Ντεβέσα, ) για να διορθωθούν οι ανορθογραφίες του καλοκαιριού και τώρα είναι η ώρα να δείξουν άπαντες ότι είναι σε θέση να οδηγήσουν την ομάδα στην παραμονή.

Θυμίζουμε πως έρχεται το ματς με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχει ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Πλατανιά (εκτός), Λεβαδειακό (εντός) και Κέρκυρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα