Επιχείρηση «αφύπνισης» στον Απόλλωνα

Επιχείρηση «αφύπνισης» στον Απόλλωνα

Επιχείρηση «αφύπνισης» στον Απόλλωνα

Ξεκάθαρη πρόθεση να αφυπνίσει τους παίκτες ενόψει της συνέχειας έχει η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης, μιας κι η ομάδα βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η τελευταία νίκη της ομάδας ήταν στις 5/11 με τον ΠΑΣ Γιάννινα (4-3) και έκτοτε σε 8 ματς έχουν έρθει 5 ήττες και 3 ισοπαλίες.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα κρίσιμα κι οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν σκοπό να... γκαζώσουν τους παίκτες ώστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να πάρει η ομάδα βαθιά ανάσα στον αγώνα της για την παραμονή.

Υπάρχει, δε, δυσαρέσκεια από συγκεκριμένους παίκτες από τους οποίους περιμένουν πολλά και μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

Το Γενάρη έγινα σημαντικές κινήσεις (Στάθης, Ζησόπουλος, Ναδάλες, Ντεβέσα, ) για να διορθωθούν οι ανορθογραφίες του καλοκαιριού και τώρα είναι η ώρα να δείξουν άπαντες ότι είναι σε θέση να οδηγήσουν την ομάδα στην παραμονή.

Θυμίζουμε πως έρχεται το ματς με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχει ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Πλατανιά (εκτός), Λεβαδειακό (εντός) και Κέρκυρα.

Best of internet