«Ανέβηκαν» οι Τούρκοι, πιο κοντά στην Αλάνιασπορ ο Βιγιαφάνιες!

«Ανέβηκαν» οι Τούρκοι, πιο κοντά στην Αλάνιασπορ ο Βιγιαφάνιες!

Νίκος Αθανασίου
«Ανέβηκαν» οι Τούρκοι, πιο κοντά στην Αλάνιασπορ ο Βιγιαφάνιες!

bet365

Η Αλάνιασπορ από την προσφορά των 750.000 ευρώ έφτασε το απόγευμα της Τρίτης στο 1 εκατομμύριο για την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες και η μεταγραφή του Αργεντινού στην Τουρκία βρίσκεται σε καλό δρόμο!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Αλάνιασπορ για την παραχώρηση του Λούκας Βιγιαφάνιες, η οποία μπήκε την Τρίτη σε πολύ καλό δρόμο για να υλοποιηθεί. Όπως αναφέραμε από το πρωί η πρόταση των Τούρκων άγγιζε τις 750.000 ευρώ ενώ ξεκάθαρη είναι και η πρόθεση του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει άμεσα από το «τριφύλλι», καθώς του προσφέρεται ηγεμονικό συμβόλαιο(800.000 ευρώ ετησίως) ενώ και ο ίδιος θεωρεί πως έχει αδικηθεί οικονομικά από τον σύλλογο.

Κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων της Τρίτης, η Αλάνιασπορ ανέβασε την προσφορά της στα επίπεδα που θέλει ο Παναθηναϊκός, πλησιάζοντας τις απαιτήσεις του «τριφυλλιού».

Η πρόταση, λοιπόν, έφτασε στο 1 εκατομμύριο ευρώ και οι δύο πλευρές έχουν μια βάση για την οριστική συμφωνία που έχει ακόμη έχει δρόμο.

Το δεδομένο είναι πως έχει βρεθεί σημείο επαφής, ο «Βίγια» θέλει να αποχωρήσει και μόνο αν ο Γιάννης Αλαφούζος απαιτήσει μεγαλύτερο τίμημα που βάσει των συνθηκών που επικρατούν στην ΠΑΕ φαντάζει ουτοπία, θα χαλάσει στο τέλος το deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα