Κούγιας κατά Αγάκου και 100 οπαδών

Κούγιας κατά Αγάκου και 100 οπαδών

Gazzetta team
Κούγιας κατά Αγάκου και 100 οπαδών

bet365

Με βαριές κουβέντες επιτέθηκε στον αστυνομικό διευθυντή Λάρισας, αλλά και στους 100 που έκαναν ζημιές στο AEL FC Arena με προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Τα 100 κωλοπαιδάκια με τις μαύρες στολές και τις μαύρες κουκούλες, τα οποία συνόδευσε ως επισήμους ο Αγάκος και οι υπό αυτόν αξιωματικοί στο AEL FC ARENA για το σπάσουν (κατέστρεψαν πόρτες και ηλεκτρονικά τουρνικέ στην προσπάθεια τους να εισέλθουν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο), για να προκαλέσουν τη διακοπή του αγώνα και τον μηδενισμό της ΑΕΛ, υπό τις ευλογίες των κ.κ. Τσαγκάλη και Νάκα, οι οποίοι ήταν μαζί τους όταν ξεκίνησε η πορεία κι έφυγαν όταν διαπίστωσαν ότι αυτοί που θα κάνουν πορεία δεν γεμίζουν ούτε 2 ταξί της Λάρισας, και τραυμάτισαν και δύο οικογενειάρχες σε αυτή τους την προσπάθεια, προκάλεσαν την κλήση σε απολογία της ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού αυτό ήταν το σχέδιο, γιατί προσπάθησαν να ανάψουν 2 πυρσούς, κάτι που κατόρθωσαν στην αρχή, πριν οι υγιείς οργανωμένοι οπαδοί μας του συνδέσμου Αλκαζάρ τους αφοπλίσουν και σβήσουν τους πυρσούς.

Σημειωτέον τα συγκεκριμένα αλητόπαιδα ηλικίας 15-18 χρονών δεν ενδιαφέρθηκαν ούτε στιγμή για την προσπάθεια της ΑΕΛ να κερδίσει την ΑΕΚ και το μόνο το οποίο τους ενδιέφερε να κανούν, αφού αυτό ήταν το σχέδιο, ήταν να βρίσουν χυδαία εμένα, τη νεκρή μάνα μου και να προσπαθήσουν να διακόψουν τον αγώνα ή έστω να προκαλέσουν βαριά τιμωρία της ΑΕΛ.

Αποκλειστικά υπεύθυνος γι αυτήν την άσχημη για την ΑΕΛ εξέλιξη είναι ο Αγάκος και οι υπό αυτόν αξιωματικοί, γι αυτό άλλωστε απέκτησε υπερασπιστές, αν είναι δυνατόν, αυτούς τους ανύπαρκτους της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, οι οποίοι στη σημερινή κατάπτυστη ανακοίνωση τους έχουν μεταβληθεί, μετά την επιτυχημένη τους σταδιοδρομία ως διοικητικών παραγόντων στο μπάσκετ της ΑΕΛ, σε δικηγόρο του.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι για την οποιαδήποτε τιμωρία μας επιβληθεί, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα στραφεί κατά του Αγάκου, τον οποίον είχαμε προειδοποιήσει εγγράφως για τα σχέδια αυτών των υποκειμένων.

***Προς υπενθύμιση στους οπαδούς μας η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί ξανά την επιστολή προς την Ασυνομική Διεύθυνση Λάρισας που απέστειλε την ημέρα του αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα