Νέο ραντεβού για Βιγιαφάνιες

Νέο ραντεβού για Βιγιαφάνιες

Νίκος Αθανασίου
Νέο ραντεβού για Βιγιαφάνιες

bet365

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να φτάσει την πρόταση της Αλάνιασπορ στο 1 εκατομμύριο, καθώς η πρώτη που έκανε ήταν στις 750.000.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Νέα συνάντηση θα έχουν σήμερα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.

Κεντρικό θέμα της κουβέντας που θα έχουν οι δύο πλευρές, είναι το πως η πρόταση της Αλάνιασπορ για τον Αργεντίνο θα φτάσει στα επιθυμητά για τους «πράσινους» επίπεδα.

Από την Δευτέρα που έγινε γνωστό το συγκεκριμένο ενδιαφέρον, είδαν το φως της δημοσιότητας δύο εκ διαμέτρου αντίθετες προτάσεις: Η πρώτη ήταν ύψους 1 εκατομμυρίου και η δεύτερη 200.000 ευρώ.

Η αλήθεια όμως είναι κάπου στην μέση, καθώς η Τούρκοι προσέφεραν στο «τριφύλλι» 750.000 ευρώ και στο νέο ραντεβού που θα γίνει, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν να το φτάσουν στο 1 εκατομμύριο.

Λογικά, όπως όλα δείχνουν, σήμερα θα είναι καθοριστική ημέρα για τον «Βίγια», καθως αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα