Αστέρας: Από 15 ευρώ τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Gazzetta team
Αστέρας: Από 15 ευρώ τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

bet365

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και τον τρόπο διάθεσης αυτών.

Σεβίλλη - Ατλέτικο Μ. με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ανακοίνωση των Αρκάδων:

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (28/01, 19:30), διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τρίτη (23/01) έως και το Σάββατο (27/01), κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου τα εκδοτήρια στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 έως και τις 19:30.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για τις Θύρες 2 και 4 με αξία 15€ και για τις Θύρες 1 και 3 με αξία 20€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων-πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:30

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα