Το ταξίδι στην Ισπανία και ο Χατσερίντι

Το ταξίδι στην Ισπανία και ο Χατσερίντι

Gazzetta team
Το ταξίδι στην Ισπανία και ο Χατσερίντι

bet365

Η παρουσία του Γιώργου Σαββίδη στη Μαρμπέλα της Ισπανίας, όπου βρίσκεται και η Ντιναμό Κιέβου, «φούντωσε» τις φήμες γύρω από τις επαφές του ΠΑΟΚ με τον Εβγέν Χατσερίντι.

Ο Γιώργος Σαββίδης, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βρίσκεται από την Κυριακή (21/1) στη Μαρμπέλα της Ισπανίας, όπως φανέρωσε ο ίδιος με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην ισπανική πόλη, κατά σύμπτωση, βρίσκεται εδώ και μέρες η αποστολή της Ντιναμό Κιέβου, όπου διαμένει στο ξενοδοχείο «La Quinta», πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της χειμερινής προετοιμασίας της.

Η παρουσία του Γιώργου Σαββίδη «φούντωσε» τις φήμες γύρω από τις επαφές του ΠΑΟΚ με την ουκρανική ομάδα για την απόκτηση του Εβγέν Χατσερίντι, ο οποίος επίσης είναι στην Ισπανία και ακολουθεί την προετοιμασία της Ντιναμό Κιέβου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα