Εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γκομές στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γκομές στην Κέρκυρα

bet365

Τέλος η χρονιά για τον Μάθιου Γκομές, ο οποίος υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και θα μείνει εκτός για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Νέο πρόβλημα για την Κέρκυρα η οποία χάνει μέχρι το τέλος της σεζόν τον Μάθιου Γκομές. Ο έμπειρος δεξιός μπακ, ταλαιπωρείται εδώ και μήνες από πρόβλημα στον έσω πλάγιο, όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε καθώς αυτός... έσφιγγε τα δόντια και ακολουθούσε κανονικά τις προπονήσεις, έχοντας και συμμετοχή στα παιχνίδια.

Ωστόσο δεν γλίτωσε τελικά το χειρουργείο το οποίο έγινε την περασμένη Πέμπτη κι αυτό θα τον αφήσει εκτός δράσης για τους επόμενους τέσσερις μήνες. Αυτόματα αυτό σημαίνει πως ο Γάλλος μπακ χαφ χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα