Παρελθόν ο Μενσά πριν γίνει παρόν...

Παρελθόν ο Μενσά πριν γίνει παρόν...

Φώτης Καρακούσης
Παρελθόν ο Μενσά πριν γίνει παρόν...

bet365

Δεν προχώρησε τελικά η μεταγραφή του Ντέρικ Μενσά με τον 22χρονο αμυντικό μέσο να αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΛ πριν γίνει παρόν.

Μετά τον Ματέι Πάλτσιτς, παρελθόν από την ΑΕΛ πριν καν προλάβει να γίνει παρόν, αποτελεί και ο Ντερίκ Μενσά. Ο Σλοβένος όπως έχει γίνει ήδη γνωστό δεν δέχθηκε να υποβληθεί σε εργομετρικά με την μεταγραφή να χαλάει. Όσον αφορά τον 22χρονο Γκανέζο αμυντικό χαφ, δεν προχώρησε η απόκτησή του με το πρόβλημα να έχει να κάνει με τα τροφεία του. Οι... βυσσινί προκειμένου να μην έχουν θέμα στο μέλλον με ομάδα που θα μπορούσε να αξιώσει χρήματα, ζήτησε από τον παίκτη σχετικό έγγραφο, δεν το έφερε και η μεταγραφή χάλασε. Πλέον στην ΑΕΛ κοιτάζουν κάτι κυρίως για την δέξι του δεξιού μπακ, χωρίς όμως πίεση, καθώς το ρόστερ είναι ήδη μεγάλο.

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για Φάρκας

Εκτός ομάδας είναι βέβαια και ο Πάβολ Φάρκας με τον Σλοβάκο να έχει προχωρήσει σε προσφυγεί και το μόνο που μένει είναι οι δύο πλευρές να δουν αν θα υπάρξει συμβιβασμός ή αν θα πάνε στα δικαστήρια για λήξει και τυπικά το συγκεκριμένο θέμα.

Εκτός του ματς με ΠΑΟΚ Ρέντζας και Κριζμάν

Στα αγωνιστικά, ο Βασίλης Ρέντζας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και δηλώθηκε από τους «βυσσινί» να μην παίξει στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα για την 21η αγωνιστική, παιχνίδι από το οποίο θα λείπει και ο Κριζμάν.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τιμωρημένους, οι Γκόλιας και Γουάλας δεν θα παίξουν κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι την επόμενη αγωνιστική, ενώ εκτός αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στην Λάρισα για την 20η αγωνιστική τέθηκε ο Ζίζιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα