ΑΕΚ για Ολυμπιακό: «Πιάνει η κλάψα τους»!

ΑΕΚ για Ολυμπιακό: «Πιάνει η κλάψα τους»!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ για Ολυμπιακό: «Πιάνει η κλάψα τους»!

bet365

Στην ΑΕΚ δεν άφησαν ασχολίαστη τη διαρροή του Ολυμπιακού για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο ματς κυπέλλου.

Στον αγώνα με την Ξάνθη οι Ερυθρόλευκοι πήραν ένα πέναλτι που θύμισε πολύ πρόσφατες εποχές αλλά αυτό, όπως φαίνεται, δεν είναι αρκετό και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα για να πάρουν ενδεχομένως κι άλλα τέτοια στον προημιτελικό της Τετάρτης. Αυτό διαπίστωσαν και στην Ένωση με τη νέα διαρροή "κλάψας" από τον Ολυμπιακό -όπως την χαρακτήρισαν οι Κιτρινόμαυροι- για την επιλογή Σιδηρόπουλου. Όπως ήταν λογικό η Ένωση αντέδρασε στα όσα υποστήριξαν στο Φάληρο αφού κατάλαβαν ότι σκοπός είναι να επηρεάσουν ξανά τις καταστάσεις και τα σφυρίγματα...

Η αντίδραση λοιπόν της ΑΕΚ στη διαρροή του Ολυμπιακού αναφέρει: «Φαίνεται ότι πιάνει η τακτική της κλάψας, που ακολουθούν. Το είδαμε μόλις χθες με το μαϊμού πέναλτι που πήραν από τον Καραντώνη»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα