Τέλος κι ο Τσιώλης από την Κέρκυρα!

Νίκος Μαρούδας
Τέλος κι ο Τσιώλης από την Κέρκυρα!

bet365

Παρελθόν από την Κέρκυρα αποτελεί και ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος άντεξε μόλις τρία παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας όπου γνώρισε και ισάριθμες ήττες...

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αρρωστημένη φαίνεται να είναι πλέον για τα καλά η κατάσταση στην Κέρκυρα! Οι «Φαίακες», βρίσκονται και πάλι σε αναζήτηση προπονητή μιας και ο Σάκης Τσιώλης δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του νησιού κάτι που φαινόταν από το βράδυ του Σαββάτου μετά την τεσσάρα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός... άντεξε μόλις τρία παιχνίδια στην «ηλεκτρική καρέκλα» της Κέρκυρας, γνώρισε τρεις ήττες από Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και τελικά αποχωρεί από την ομάδα με την απόφαση αυτή να είναι κοινή κι από τις δύο πλευρές.

Πλέον για τέταρτη (!) φορά φέτος, οι «Φαίακες» ξεκινούν αναζήτηση προπονητή κι ενώ το Σάββατο υπάρχει ένας πραγματικός... τελικός με αντίπαλο τον Πλατανιά που ίσως να κρίνει και το μέλλον της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα