Πανιώνιος, μεταγραφές και... Βουό στο προσκήνιο για τη Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Πανιώνιος, μεταγραφές και... Βουό στο προσκήνιο για τη Λαμία

bet365

Περιορισμένο ροτέισον ενόψει Πανιωνίου ετοιμάζει ο Μπάμπης Τεννές, ενώ τα μεταγραφικά «τρέχουν» και ο Πατρίκ Βουό ενδεχομένως αποτελέσει παρελθόν, λόγω... Άρη και διαβατηρίου. Τα δεδομένα για Άρσε και Άστσεριτς.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης έφερε την απαραίτητη ηρεμία στη Φθιώτιδα, πάνω που τα... αποθέματά της φάνηκαν να εξαντλούνται. Άλλωστε, το γεγονός πως το «τρίποντο» ήρθε απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Superleague Σουρωτή μεγεθύνει την επιτυχία των παικτών του Μπάμπη Τεννέ.

Πλέον, το μυαλό όλων στις τάξεις των νεοφώτιστων βρίσκεται στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (24/1, 17.15) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Εκεί, δεδομένης της απαραίτητης συμμετοχής τριών παικτών U21 στην αποστολή, αναμένεται ορισμένοι εκ των βασικών να μην ταξιδέψουν στην Αθήνα, ώστε να πάρουν και κάποιες «ανάσες». Προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν απασχολούν τους «κυανόλευκους», επομένως όλα μοιάζουν ομαλά στην προετοιμασία τους για το μεγάλο παιχνίδι με τον «Ιστορικό».

Έτσι, το πρόγραμμα της Λαμίας για την Τρίτη περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση (11.00) στις εγκαταστάσεις και στη συνέχεια την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα.

Ο ΑΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΒΟΥΟ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ «ΚΛΕΙΣΕΙ»

Στα μεταγραφικά, η πρόταση του Άρη για τον Πατρίκ Βουό ήρθε εξ απροόπτου κι ενδεχομένως διευκολύνει τις αποφάσεις για τον σέντερ φορ που θα αποκτηθεί. Οι «κίτρινοι» συζήτησαν περί του οικονομικού με τη Λαμία, όμως ακόμα η υπόθεση δεν έχει καταλήξει, αφού επηρεάζει τις εξελίξεις στα υπόλοιπα μέτωπα.

Αρχικά, ο Οτονιέλ Άρσε προπονείται κανονικά αυτές τις μέρες με τη Λαμία, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα, αφού ως Μεξικανός δεν λογίζεται ως κοινοτικός και δεν υπάρχει κενή θέση ξένου. Για να συμβεί αυτό πρέπει ή να αποχωρήσει ο Βουό ή να πάρει το πορτογαλικό διαβατήριο, για το οποίο έχει κινήσει τις διαδικασίες από τον Νοέμβριο, δίχως όμως ακόμα αυτό να έχει εκδοθεί. Στη Λαμία εκφράζουν την απαισιοδοξία τους πως αυτό θα συμβεί ως το τέλος του μήνα, όμως θα περιμένουν ως τότε.

Παράλληλα, στη Λαμία βρίσκεται από χθες και ο Νίκολα Άστεριτς, που επίσης εξετάζεται ως περίπτωση για την κορυφή της επίθεσης, αφού συν τοις άλλοις, διαθέτει και κοιτονικό διαβατήριο. Ο Σέρβος είδε το παιχνίδι με τον Αστέρα και συζήτησε με τους ανθρώπους της Λαμίας, περιμένοντας με τη σειρά του τις εξελίξεις με το διαβατήριο ή τη μεταγραφή του Βουό.

Η επιθυμία του Αρη πάντως να εντάξει στην ομάδα του τον Ιβοριανό στις τάξεις του, ίσως κάνει τα πάντα πιο απλά, αφού σε αυτή την περίπτωση θα ελευθερωθεί η θέση ξένου για τον Μεξικανό. Αν δεν αποχωρήσει και παράλληλα δεν προλάβει να πάρει στα χέρια του το διαβατήριο, τότε θα αποκτηθεί ο Άστσεριτς, που φαίνεται να είναι ένα «κλικ» πίσω από τον Άρσε.

Όπως τονίσαμε και χθες, το ενδεχόμενο να αποκτηθούν και οι δυο, ακόμα και σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Βουό, συγκεντρώνει απειροελάχιστες πιθανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα