Μποζίνοφ στο gazzetta.gr: «Θέλω Πανιώνιο, δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μποζίνοφ στο gazzetta.gr: «Θέλω Πανιώνιο, δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά»

bet365

Ο Βάλερι Μποζίνοφ επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr τις επαφές του με τον Πανιώνιο εκφράζοντας την επιθυμία να αγωνιστεί στους «κυανέρυθρους» δίχως να τον απασχολεί το οικονομικό, ενώ αποκάλυψε πως υπήρξε ενδιαφέρον και από τον Παναθηναϊκό!

Ο... «πολύς» Βάλερι Μποζίνοφ, ένα από τα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά ταλέντα της Ευρώπης στην προηγούμενη δεκαετία στην Ευρώπη με προϋπηρεσία σε Φιορεντίνα, Γιουβέντους και Λέτσε βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον Πανιώνιο όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Βούλγαρος στράικερ.

Όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr ο Μποζίνοφ, έχει προταθεί και εξετάζεται από τους «κυανέρυθρους», καθώς το βιογραφικό του, αλλά και το γεγονός πως ξαναβρήκε την φόρμα του είναι στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα.

Ο Βούλγαρος διεθνής μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο αγωνίζονταν στην Παρτιζάν σκοράροντας με την φανέλα της σερβικής ομάδας 23 γκολ σε 51 ματς πρωταθλήματος. Ο πρώην άσος της Φιορεντίνα «εξαργύρωσε» την εντυπωσιακή παρουσία του στη Σερβία παίρνοντας μεταγραφή για την κινεζική Μεϊζού Χάκα, ενώ ξεκίνησε την φετινή σεζόν στην ελβετική Λωζάνη όπου πέτυχε ένα γκολ σε εφτά συμμετοχές.

Ο 31χρονος φορ μιλώντας στο gazzetta.gr, εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στον Πανιώνιο, τονίζοντας πως η ελληνική ομάδα ταιριάζει στο στιλ του. Σε ότι αφορά το οικονομικό ο Μποζίνοφ επανέλαβε πως τα λεφτά δεν αποτελούν προτεραιότητα σε αυτή τη φάση της καριέρας του!

«Ξέρω πως ο Πανιώνιος στην παρούσα φάση βρίσκεται στις πέντε κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γνωρίζω πως η ομάδα βρίσκεται στην Αθήνα και εκεί δούλεψε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος πλέον τα πηγαίνει πολύ καλά στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ έκανε πολύ εξαιρετική δουλειά και στον Πανιώνιο. Επίσης θυμάμαι το γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη γιατί εκεί πριν από πολλά χρόνια είχα αγωνιστεί με την U-21 της Βουλγαρίας κόντρα στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια πολύ καλή και σωστά οργανωμένη ομάδα η οποία ταιριάζει στο προφίλ μου».

Ο Βάλερι Μποζίνοφ μίλησε με ρεαλισμό σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος μιας τέτοιας μετακίνησης.

«Δεν είναι πρόβλημα το οικονομικό. Δεν με ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή τα λεφτά, αλλά να παίξω και να δείξω την αξία μου και αν όλα πάνε καλά μπορούμε να συζητήσουμε από διαφορετική βάση το καλοκαίρι. Προπονούμαι εντατικά κάθε μέρα και έχω ματς στα πόδια μου. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που θα ταιριάζει με τις φιλοδοξίες μου και πιστεύω πως μπορώ να τον βοηθήσω. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για να μπορώ να σας πω. Είναι ένα θέμα που χειρίζεται ο μάνατζερ μου, ο Μπρούνο Τσίριλο».

Ο πρώην άσος της Γιουβέντους και της Λέτσερ δήλωσε στο gazzetta.gr πως υπήρχε και ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό!

«Υπήρχε ενδιαφέρον και από τον Παναθηναϊκό. Ασφαλώς πρόκειται για μεγάλο σύλλογο με πλούσια ευρωπαϊκή ιστορία τον οποίο σέβομαι, αλλά απ' όσο γνωρίζω αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Δεν ξέρω τι ακριβώς γιατί δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα, αλλά έχω πληροφορηθεί πως ο σύλλογος δυσκολεύεται να κάνει μεταγραφές».

Δείτε το «θωρηκτό» από τη Βουλγαρία εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα