Φευγάτος ο Βιγιαφάνιες

Φευγάτος ο Βιγιαφάνιες

Νίκος Αθανασίου
Φευγάτος ο Βιγιαφάνιες

bet365

Ο ατζέντης του Αργεντίνου έρχεται στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό το αίτημα του πελάτη του για μεταγραφή.

Γιουβέντους - Τζένοα Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Συνάντηση με τους εναπομείναντες ανθρώπους του Παναθηναϊκού που προσπαθούν να γλιτώσουν την ομάδα από τον... γκρεμό, αναμένεται να έχει ο εκπρόσωπος του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο Αργεντίνος μέσος να σκίζεται στο γήπεδο και να δίνει πάντα το 110% των δυνατοτήτων του, αλλά η όλη κατάσταση που επικρατεί στο «τριφύλλι» τον έχουν οδηγήσει στην απόφαση να ζητήσει την παραχώρησή του.

Μέχρι στιγμής, όπως διαβάσατε το Σάββατο, ενδιαφέρον υπάρχει από ομάδες από την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Τουρκία και την Σπάρτα του Αντρέα Στραματσόνι, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο.

Δεν αποκλείεται όμως η άφιξη του μάνατζερ του «Βίγια» να δρομολογήσει εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα