Το «ευχαριστώ» του Βαρέλα (pic)

Το «ευχαριστώ» του Βαρέλα (pic)

Gazzetta team
Το «ευχαριστώ» του Βαρέλα (pic)

bet365

O Φερνάντο Βαρέλα ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ και ανταπέδωσε με τον δικό του τρόπο το χειροκρότημα της κερκίδας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Γιουβέντους - Τζένοα με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η μοναδική μεγάλη φάση που έκανε ο Απόλλωνας στον αγώνα της Τούμπας ήταν το σουτ του Ναδάλες, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη και να καταλήγει άουτ. Η φάση ξεκίνησε από «χοντρή» γκέλα του Βαρέλα, ο οποίος κατάλαβε το λάθος τους και αμέσως ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο.

Η κερκίδα ανταποκρίθηκε θετικά και ζεστά με αποτέλεσμα ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Instagram.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη μετά το λάθος μου. Εντυπωσιακό. Συνεχίζουμε την δουλειά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα