Χιμένεθ: «Σας θέλω φρέσκους με τον Ολυμπιακό»

Χιμένεθ: «Σας θέλω φρέσκους με τον Ολυμπιακό»

Θοδωρής Βασίλης
Χιμένεθ: «Σας θέλω φρέσκους με τον Ολυμπιακό»

bet365

Λόπες και Γαλανόπουλος δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΛ με τον Μανόλο Χιμένεθ να εξηγεί στους δύο ποδοσφαιριστές τον λόγο.

Γιουβέντους - Τζένοα με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Έλντερ Λόπες και Κώστας Γαλανόπουλος δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΛ σε μια απόφαση του Μανόλο Χιμένεθ η οποία προκάλεσε συζήτηση. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «ΩΡΑ», ο Ισπανός τεχνικός είχε συζήτηση με τους δύο ποδοσφαιριστές πριν το ματς στην Λάρισα εξηγώντας τον λόγο που δεν θα αγωνιστούν.

«Θέλω να είσαι δυνατός και φρέσκος στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακού και για αυτό δεν θα σε χρησιμοποιήσω στο ματς με την ΑΕΛ», τους είπε ο Χιμένεθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα