Κυριακόπουλος: «Εφικτός ο στόχος της 5ης θέσης»

Gazzetta team
Κυριακόπουλος: «Εφικτός ο στόχος της 5ης θέσης»

bet365

Ο μπακ του Αστέρα τόνισε πως οι Αρκάδες παραμένουν σε ευρωπαϊκή τροχιά, παρά τη σημερινή τους ήττα
Ο Αστέρας έχασε σήμερα στη Λαμία, όμως ο Κυριακόπουλος τόνισε στον «Arcadia 93.8» πως παραμένει εφικτός ο στόχος της 5ης θέσης.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
"Νομίζω ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος κάποια σουτ και το δοκάρι. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος δεν μπήκαμε αρκετά καλά. Η Λαμία είχε και αυτή δοκάρι, και μετά από αυτή τη φάση είχαμε αρκετή ώρα την μπάλα στην κατοχή μας. Ομως, σε μία ανύποπτη φάση πέτυχαν το γκολ. Στην συνέχεια προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν μας βγήκε. Πιστεύω ότι το σημερινό θα είναι μια κακή παρένθεση, και συνεχίζουμε γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο".
Συμφωνείς με την άποψη του προπονητή σου ότι περισσότερο χάσατε εσείς το ματς παρά το κέρδισε η Λαμία;
"Ναι συμφωνώ. Είχαμε τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αμα δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να κερδίσεις. Η Λαμία στάθηκε και τυχερή αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θα αφήσουμε πίσω μας το σημερινό. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος".
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
"Σίγουρα μιλάμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει ψηλά. Πιστεύω όμως ότι με την συνταγή των 8 παιχνιδιών που μείναμε αήτητοι θα τα καταφέρουμε και στα επόμενα παιχνίδια".
Για το που θα κριθεί η πέμπτη θέση:
"Νομίζω ότι τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν θα ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά κυρίως και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα παίξει ρόλο. Αν έχουμε υπομονή και δουλέψουμε όπως ξέρουμε, θεωρώ πως είναι εφικτός στόχος η 5η θέση"

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα