«Καταπληκτική πάσα, καταπληκτική κίνηση»

Gazzetta team
«Καταπληκτική πάσα, καταπληκτική κίνηση»

bet365

Οι Λάμπρου και Σιώπης έδωσαν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον, για τη συνεργασία τους στη φάση του γκολ που πέτυχε ο Πανιώνιος
Για τη φάση του γκολ που πέτυχε σήμερα ο Πανιώνιος μίλησαν οι Σιώπης και Λάμπρου στην κάμερα της NOVA. Οπου και ο ένας έδωσε συγχαρητήρια στον άλλον. «Μακάρι να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες αλλά ήταν και καταπληκτική η κίνηση του Λάμπρου. Όλο το γκολ ήταν πολύ όμορφο. Έχουμε δουλέψει τέτοιες φάσεις, του αρέσει το ποδόσφαιρο κατοχής και στο φινάλε έγινε καλή κίνηση από τον Λάμπρου», είπε αρχικά ο πρώτος.
Και συνέχισε. «Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καθόλου καλοί αλλά δεν απειληθήκαμε, από ένα λάθος δεχτήκαμε το γκολ, στο ημίχρονο μιλήσαμε και δείξαμε ένα άλλο πρόσωπο και πήραμε μία σημαντική ισοπαλία, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και το διπλό. Δεν θα σταθώ στο λάθος, σε μας έχει συμβεί πολλές φορές και καλό θα ήταν αυτά να τα διορθώνουμε. Είμαστε μια οικογένεια, το ξέρει όλος ο κόσμος, αγκαλιάσαμε τον Γκιοατά και γι’ αυτό στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός. Είναι δύο εξαιρετικά παιδιά, στην ομάδα μας κοιτάμε κυρίως τον χαρακτήρα και είναι έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα».
Ο νεαρός ακραίος από την πλευρά του ανέφερε πως «ήταν καταπληκτική η ασίστ του Σιώπη. Ήταν συλλογική η προσπάθεια, δημιουργήθηκε χώρος και με μια απλή κίνηση βγήκαμε στον κενό χώρο. Όλα λειτούργησαν σωστά σε αυτή τη φάση. Προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις, έχουμε δουλέψει αρκετά, δεν έχουμε μόνο έναν τρόπο επίθεσης, οι αλλαγές βοήθησαν πολύ, υπήρχε πάθος απ’ όλα τα παιδιά και η αλλαγή του συστήματος μας έδωσε χώρους. Είναι δύο πολύ καλά παιδιά, πολύ καλοί παίκτες, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχουν προσαρμοστεί και έδειξαν καλά στοιχεία. Εύχομαι να πάνε ακόμα καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα