Τεννές: «Σπουδαία νίκη μετά από καιρό»

Δημήτρης Ρούσσος
Τεννές: «Σπουδαία νίκη μετά από καιρό»

bet365

Εμφανώς ικανοποιημένος από το «τρίποντο» της Λαμίας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Μπάμπης Τεννές, στρέφοντας όμως την προσοχή στη συνέχεια.

Οι Φθιωτοί πήραν τη νίκη απέναντι στους Αρκάδες και η Λαμία βρίσκεται ξανά σε κλίμα επιτυχιών, αφού γεύτηκε το «νέκταρ» της νίκης μετά από 8 αγώνες, ενώ και ο Μπάμπης Τεννές συμπλήρωσε 100 νίκες στην πρώτη τη τάξει Εθνική Κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας προπονητής στη Συνέντευξη Τύπου:

«Σπουδαία νίκη μετά από πολλά αποτελέσματα που δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε, απέναντι σε μια ομάδα που ψάχνει την ευρωπαϊκή έξοδο. Ξεχνάμε όμως τη χαρά της νίκης, αφού ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, για το Κύπελλο. Συγχαρητήρια στους παίκτες της Λαμίας, προχωράμε παρακάτω».

Για την 100η του νίκη στην καριέρα του: «Πολύ λίγη σημασία δίνουν οι προπονητές στα στατιστικά. Δουλειά του είναι να οδηγεί την ομάδα στην επίτευξη των στόχων του. Το γεγονός πως συνδυάστηκε η 100η νίκη με τα γενέθλια του Αναστασιάδη, αυτό είναι το καλύτερο».

Για τον ερχόμενο αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στα προημιτελικά: «Θα παλέψουμε για το Κύπελλο, έχουμε τις πιθανότητές μας, γνωρίζουμε πως ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για την παρουσία του Νίκολα Άστσεριτς στις εξέδρες του ΔΑΚ: «Είναι μια περίπτωση που εξετάζουμε, όμως παίκτης της Λαμίας είναι όποιος υπογράφει, μόνο τότε είναι κάτι σίγουρο. Θα δείξει στις επόμενες μέρες».

Για πιθανές μεταγραφικές κινήσεις: «Θα κάνουμε δυο κινήσεις ακόμα, ένας για την άμυνα κι ένας για την επίθεση. Έχουν εντοπιστεί οι στόχοι, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Με τον Άρσε κολλάμε διότι υπάρχει περιορισμός στους ξένους, ο Βουό έχει κάνει τα χαρτιά του να γίνει Πορτογάλος, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι. Αν αντιμετωπίσουμε πρόβλημα εκεί, τότε μπορεί και να κολλήσει η περίπτωσή του. Θα δούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα