Τσίμιροτ: «Ετσι και στη συνέχεια…»

Τσίμιροτ: «Ετσι και στη συνέχεια…»

Gazzetta team
Τσίμιροτ: «Ετσι και στη συνέχεια…»

bet365

Ο Βόσνιος μέσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη νίκη των «ασπρόμαυρων» επί του Απόλλωνα Σμύρνης και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας και στάθηκε περισσότερο στη σημασία της νίκης επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Βόσνιου στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ:
«Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο γιατί οι αντίπαλοι έπαιζαν συνεχώς άμυνα, όμως κερδίσαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Ελπίζουμε στο μέλλον να συνεχίσουμε έτσι».

Για το τι σημαίνει το αποτέλεσμα: «Είναι πολύ σημαντικό για μας γιατί χθες η ΑΕΚ αναδείχτηκε ισόπαλη και τώρα περάσαμε δύο πόντους μπροστά. Στην συνέχεια παίζει Ολυμπιακός - ΑΕΚ και έχουμε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη και να ανέβουμε στην κορυφή».

Για την απόδοσή του: «Νιώθω πραγματικά πολύ καλά, παίζω συνεχώς στην ίδια θέση. Είμαι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά και προσωπικά, είναι σημαντικό να παίζεις και να κερδίζεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα