Το σερί και το ρεκόρ του «Πρίγιο-γκολ»!

Το σερί και το ρεκόρ του «Πρίγιο-γκολ»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Το σερί και το ρεκόρ του «Πρίγιο-γκολ»!

bet365

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ έφτασε τα 100 γκολ στην καριέρα του και τα 25 γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα. Φέτος, έχει πετύχει 15 γκολ εκ των οποίων τα περισσότερα (8) στην Τούμπα.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν συγχωράει. Όταν βρει την ευκαιρία θα εκτελέσει, αν και στο σημερινό ματς με τον Απόλλωνα έγινε και πασέρ (με την τέταρτη ασίστ του) στο πρώτο γκολ από τον Ρόμπερτ Μακ.

Ο Σέρβος «killer» σκόραρε για όγδοη φορά σε εντός έδρας ματς! Από τους εννιά συνολικά αγώνες του πρωταθλήματος δεν έχει σκοράρει μόνο στις αναμετρήσεις με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο. Κάπως έτσι έχει φτάσει τα 15 γκολ τη φετινή σεζόν (9 πρωτάθλημα, 4 κύπελλο, 2 Γιουρόπα Λιγκ) σε 24 συμμετοχές και τα 25 γκολ σε 43 εμφανίσεις από την ημέρα που πρωτοφόρεσε πριν ένα χρόνο την ασπρόμαυρη φανέλα.

Βάσει των στατιστικών στοιχείων από την εποχή που αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα της Πάρμα έχει πετύχει 100 γκολ: 24 με ΠΑΟΚ, 24 με Λέγκια Βαρσοβίας, 7 με Σιόν, 10 με Τρόμσο, 16 με Μπολουσπόρ, 10 με Τζουργκάρντεν, 2 με Νορθάμπτον, 1 με Λοζάνη, 3 με Σιόν U21, 1 με Τζουργκάρντεν U21, 1 με Πάρμα Primavera.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα