Μακ: «Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα»

Μακ: «Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα»

Σταύρος Σουντουλίδης
Μακ: «Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα»

bet365

Ετοιμος να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ είναι ο Ρόμπερτ Μακ, επιθυμία που εξέφρασε και μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου σκόραρε και αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης.

«Είμαι ακόμα παίκτης της Ζενίτ. Πρέπει να γίνουν συζητήσεις για να αποφασιστούν αυτά, πάντως είναι κάτι που δεν θα το αποφασίσω εγώ. Προσωπικά θα ήθελα να μείνω», επανέλαβε ο πολυτιμότερος παίκτης της σημερινής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, Ρόμπερτ Μακ αναφερόμενος εκ νέου στην επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα και μετά τέλος του δανεισμού του από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του αγώνα της Τούμπας ο 26χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είπε:

Για την επιστροφή του στη βασική 11άδα και το γκολ που πέτυχε:

«Είμαι χαρούμενος που πήρα ευκαιρία έχουμε καλούς παίκτες και όταν μας δίνετε η ευκαιρία προσπαθούμε να την αρπάξουμε από τα μαλλιά. Θέλουμε να κάνουμε τον προπονητή να έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τους ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει».

Για την απώλεια βαθμών της ΑΕΚ που πλέον είναι κάτω από τον ΠΑΟΚ:

«Δεν μας απασχολεί τι έκανε η ΑΕΚ χθες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο έργο μας και στα παιχνίδια μας. Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και θέλουμε να βελτιωθούμε και άλλο για να έχουμε το πρωτάθλημα στα χέρια μας».

Για τα ερχόμενα παιχνίδια και τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος:

«Έχουμε 12 ματς μέχρι το τέλος, είναι σημαντικά τα επόμενα εκτός έδρας τα ματς, αν και έχουμε βελτιωθεί και σε αυτόν τον τομέα. Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αλλά υπάρχει χώρος για βελτίωση.. Το γκολ το αφιερώνω σε μένα και την οικογένεια μου».

Για τη συνεργασία του στο γκολ με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς:

«Στην προπόνηση δουλεύουμε με τον Πρίγιοβιτς. Ο προπονητής μας, μας δίνει οδηγίες για το πως να βελτιωθούμε».

Για τους αγώνες κυπέλλου με τον Ατρόμητο μέσα στην εβδομάδα:

«Είναι διπλά παιχνίδια, ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα, αλλά θέλουμε να σκοράρουμε για να έχουμε το πλεονέκτημα στο εκτός έδρας ματς και για τον επαναληπτικό στην έδρα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα