Παράσχος: «Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Παράσχος: «Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα»

bet365

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Γιώργος Παράσχος, ενώ ευχήθηκε στον... δικέφαλο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα κέρδισε δίκαια. Ξεκινήσαμε καλά αμυντικά, αλλά όπως και σε άλλα παιχνίδια πληρώσαμε τα αμυντικά μας λάθη. Και στο πρώτο γκολ χάσαμε την μπάλα, αλλά και στο δεύτερο που ήταν αυτογκόλ και μάλιστα στο τέλος τους ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο, αλλά μετά δεν βρήκαμε κάποιο γκολ για να μπούμε στο παιχνίδι και μετά την αποβολή δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Όσο για το θέμα της αποβολής, ο αγώνας είχε κριθεί και η απόφαση του διαιτητή ήταν υπερβολική και έτσι μας στερεί έναν σημαντικό παίκτη για εμάς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μερικές φορές πρέπει όλοι να σκέφτονται διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα και της εύχομαι να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για την απουσία του σε πολλές συνεντεύξεις τύπων σαν αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Δεν το έκανα μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά το έχω κάνει και με τον Ολυμπιακό και με τον Παναθηναϊκό. Όταν νιώθω ότι αδικούμε από τον διαιτητή, φοβάμαι μην ξεφύγω και για αυτό δεν πηγαίνω. Δεν έχει να κάνει σχέση με τον ΠΑΟΚ. Φέτος ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ είναι πολύ καλές ομάδες και πιστεύω ότι η μάχη θα κρατήσει μέχρι τέλους».

Για τις καθυστερήσεις του Χουάντερσον από τα πρώτα 15 λεπτά αγώνα: «Ο Χουάντερσον έκανε αυτό που θεώρησε σωστό. Και στον Ηρακλή το έκανε αυτό. Δεν έχει σημασία εάν είναι στο 15ο λεπτό και κάνει καθυστερήσεις. Μπορεί να είδε μία μορφή πίεσης από τον ΠΑΟΚ και να θέλει να σπάσει τον ρυθμό του αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα