Στην Ιταλία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο Βούκοβιτς

Στην Ιταλία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο Βούκοβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Στην Ιταλία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο Βούκοβιτς

bet365

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς βρίσκεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήδη στην Ιταλία για να περάσει ιατρικά την Δευτέρα και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του με δανεισμό στην Ελλάς Βερόνα.

Μέχρι την Δευτέρα ο Σέρβος στόπερ θα είναι και τυπικά πια παίκτης της ομάδας της Ελλάς Βερόνα με εξάμηνο δανεισμό από τον Ολυμπιακό και οψιόν άνω των 2 εκατ. ευρώ. Την Κυριακή ο Βούκοβιτς μετέβη στην Ιταλία και θα περάσει την Δευτέρα εξετάσεις για να ολοκληρωθεί και επίσημα πια η μεταγραφή του. Έτσι ο έμπειρος σέντερ μπακ λέει... αντίο στους Πειραιώτες έχοντας καταγράψει πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής. Ο Γιάγκος Βούκοβιτς είχε φέτος 5 ματς και 335 λεπτά συμμετοχής. Εφόσον πάντως γίνει χρήση της οψιόν η Ελλάς Βερόνα προσφέρει τριετές ή τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1 εκατ. ευρώ για τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα