Ο Πέτροβιτς ο νέος συνεργάτης του Φυντάνη

Ο Πέτροβιτς ο νέος συνεργάτης του Φυντάνη

Gazzetta team
Ο Πέτροβιτς ο νέος συνεργάτης του Φυντάνη

bet365

Ένα ακόμη στέλεχος μπήκε στο προπονητικό τιμ της ΠΑΕ ΑΕΛ και είναι ο παλιός διεθνής άσος της Εθνικής Σερβίας αλλά και του Εθνικού Πειραιώς Βλάντιτσα Πέτροβιτς. Τι τονίζεται στην ανακοίνωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ για τον νέο συνεργάτη του Φυντάνη:
Προσθήκη συνεργάτη στο προπονητικό τιμ της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ένα ακόμη στέλεχος πολύ σημαντικό προσετέθη στο προπονητικό τιμ της ΠΑΕ ΑΕΛ και είναι ο παλαιός διεθνής της εθνικής Σερβίας και πολύ μεγάλος παίκτης στην μεγάλη ιστορική ομάδα του Εθνικού Πειραιώς Βλάντιτσα Πέτροβιτς.
Ο κ. Πέτροβιτς αναλαμβάνει βοηθός του κ. Ηλία Φυντάνη, του οποίου είναι προσωπική επιλογή και με τον οποίο συνεργάζεται από ετών με προσωπική φιλία και εκτός του ότι είναι κάτοχος του ανώτατου διπλώματος προπονητικής στη Σερβία η ενσωμάτωση του στο προπονητικό τιμ κρίθηκε απαραίτητη, λόγω της παρουσίας στο ρόστερ της ΑΕΛ των Μπόζοβιτς, Ζίζιτς, Μιλοσάβλεβιτς, Μλαντένοβιτς, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Κρίζμαν και Γκόικοβιτς, αφού μέσω του κ. Πέτροβιτς θα είναι αμεσότερη η επικοινωνία του κ. Φυντάνη και των υπολοίπων συνεργατών του προπονητικού τιμ με τους Σέρβους, Κροάτες και Μαυροβούνιους παίκτες μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα