Τα γκολ και τα στιγμιότυπα της 18ης αγωνιστικής (vids)

Gazzetta team
Τα γκολ και τα στιγμιότυπα της 18ης αγωνιστικής (vids)

bet365

Δείτε τι έγινε στους αγώνες της 18ης αγωνιστικής, καθώς και στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις που είχαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Πολλές οι συγκινήσεις που μας προσέφερε η 18η αγωνιστική. Μια αγωνιστική που λόγω Κυπέλλου διεξήχθη σε δύο μέρες και όχι τρεις όπως συμβαίνει συνήθως. Αρχικά το Σάββατο ο Πλατανιάς επικράτησε του Λεβαδειακού με 1-0, στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός ξέσπασε απέναντι στην Κέρκυρα κερδίζοντας με 4-0 και η ημέρα έκλεισε με το 0-0 της Λάρισας ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ, με την Ένωση να χάνει δύο σημαντικούς βαθμούς στην... μάχη για τον τιτλο.

Σήμερα Κυριακή είχαμε τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια. Αρχικά στις 15:00 ο ΠΑΟΚ συνέχισε το εντός έδρας σερί του επικρατώντας με 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Στην συνέχεια η Λαμία πήρε σημαντική νίκη επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με 1-0, ο Παναιτωλικός με τον Πανιώνιο έμειναν στο 1-1, ενώ στους Ζωσιμάδες είχαμε ματσάρα με τον ΠΑΣ και τον Ατρόμητο να πετυχαίνουν από δύο γκολ. Η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν με 3-0 και ανέβηκαν και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε αναλυτικά τι έγινε στις αναμετρήσεις, καθώς και τα γκολ και τα στιγμιότυπα, με ένα click στους αγώνες.

Το πανόραμα της 18ης αγωνιστικής

Σάββατο (20/01)

Πλατανιάς - Λεβαδειακός 1-0
Παναθηναϊκός - Κέρκυρα 4-0
ΑΕΛ - ΑΕΚ 0-0

Κυριακή (21/01)

ΠΑΟΚ - Απόλλων 3-0
Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 1-0
Παναιτωλικός - Πανιώνιος 1-1
ΠΑΣ - Ατρόμητος 2-2
Ολυμπιακός - Ξάνθη 3-0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα