Κονέ: «Εχουμε ρόστερ και αυτοπεποίθηση»

Κονέ: «Εχουμε ρόστερ και αυτοπεποίθηση»

Gazzetta team
Κονέ: «Εχουμε ρόστερ και αυτοπεποίθηση»

bet365

Η ΑΕΚ υποχρεώθηκε σε γκέλα στη Λάρισα αλλά αυτό δεν πτοεί τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος εξέφρασε ξανά την εμπιστοσύνη του στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο άσος της Ενωσης μετά το 0-0 με την ΑΕΛ.

«Προσπαθούσαμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνίδι. Να παίξουμε από τα πλάγια γιατί με κάθετες πάσες ήταν δύσκολο με την άμυνα που έπαιζε η ΑΕΛ και το γήπεδο. Δεν υπήρχε η κλασική ευκαιρία, αντιστάθηκε η άμυνα της Λάρισας. Δεν βάλαμε και κάποιο γκολ από στημένο, που σε αυτά τα ματς είναι κρίσιμα τα στημένα και ήρθε 0-0. Το γήπεδο δεν ηταν καλο. Το ξέραμε. Δεν είναι δικαιολογία, απλώς δεν μπορούσαμε να παίζουμε με κάθετες μπάλες. Δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε. Παίζαμε πιο σίγουρα στα πλάγια, ώστε να ανοίξουμε την άμυνα της Λάρισας. Δεν μας βγήκε. Δεν μας αρέσει να παίζουμε με γεμίσματα. Δεν βάλαμε κάποιο γκολ. Τα στημένα είναι σημαντικά σε τέτοια παιχνίδια. Παίξαμε το παιχνίδι μας, κερδίσαμε δεύτερες μπάλες, είχε κάποιες φάσεις η Λάρισα. Αυτό είναι το ματς όπως το είδα εγώ μέσα από το γήπεδο. Δεν μπήκε το γκολ για εμάς. Αν παίζαμε κάθετα, η Λάρισα θα χτυπούσε πιο γρήγορα στην αντεπίθεση. Αυτή είναι η άποψή μου».

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έρχεται το γκολ σε τέτοια ματς: «Βλέπω την ομάδα πως προπονείται και τι ποιότητα έχει. Αν δεν ήξερα την ομάδα και δεν είχαμε δείξει όλο αυτόν τον καιρό τι μπορούμε να κάνουμε θα προβληματιζόμουν. Και στον Παναιτωλικό, αν κι έπαιξε διαφορετικά, βάλαμε γκολ. Στην Τρίπολη ήμασταν παθητικοί. Η ομάδα πρέπει να παίζει από τα πλάγια σε τέτοια παιχνίδια. Μας στεναχωρεί που δεν πήραμε τη νίκη, αλλά η ομάδα βγάζει αυτοπεποίθηση. Εχουμε πολλά ματς μπροστά μας».

Για τα ματς με τον Ολυμπιακό κι αν έρχονται την κατάλληλη στιγμή: «Προέχει το ματς της Τετάρτης. Δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει όπως η Λάρισα σήμερα. Θα έχουμε χώρους. Με εμπιστοσύνη και αποφασιστικότητα θα πάμε καλά. Δεν με φοβίζουν τα ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, εχουν ομάδες με ποιότητα και στο τέλος θα δουμε ποιος θα βγει νικητής».

Για το αν τα ντέρμπι θα κρίνουν τον τίτλο: «Δεν το ξέρω. Αν κερδίσουμε στο πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό, θα έχουμε μετά κι άλλα ματς όπως ήταν αυτό με τη Λάρισα. Δεν νομίζω ότι θα είναι η καθοριστική νίκη αν την κατακτήσουμε. Θα έχουμε και τον ΠΑΟΚ. Είναι ωραίο πρωτάθλημα, με ένταση, με πάθος, με σωστή διαιτησία. Θα δούμε ποιος θα βγει νικητής».

Για την Ευρώπη που έρχεται: «Μας εξιτάρουν αυτά τα ματς. Είναι μεγάλη τιμή για την Ελλάδα που συνεχίζουμε στον θεσμό. Είναι δύσκολο γιατί είναι μέσα στον Φεβρουάριο, που έχουμε πολλά ματς μαζί. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Θα τιμήσουμε την ομάδα μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα αυτή που είναι μέσα σε τρεις διοργανώσεις με πολλούς Έλληνες. Εχουμε το ρόστερ και για τις τρεις διοργανώσεις».

Για το πού θα κριθεί το ματς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο: «Στην προσωπικότητα. Απ’ ότι θυμάμαι όλες οι ομάδες που πρέπει να πηγαίνουν στο Καραϊσκάκη πρέπει να έχουν προσωπικότητα, χωρίς φόβο και να παίζουν με πάθος. Αν το κάνουμε νομίζω δεν θα έχουμε πρόβλημα. Εμείς είμαστε άνετοι, θα πάμε να παίξουμε...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα