Φυντάνης: «Ισοπαλία κόντρα σε ομάδα Champions League»

Φυντάνης: «Ισοπαλία κόντρα σε ομάδα Champions League»

Φυντάνης: «Ισοπαλία κόντρα σε ομάδα Champions League»

Ευτυχισμένος για την προσπάθεια της ΑΕΛ και το 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ έμεινε ο Ηλίας Φυντάνης.

Οι Θεσσαλοί έκαναν ό,τι χρειάστηκε για να πάρουν έστω την ισοπαλία από την Ενωση και τα κατάφεραν, με τον προπονητή τους να κάνει στη Nova το πρώτο σχόλιο για το ματς αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα κόντρα σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ, επιπέδου Champions League και με τέτοιο ρόστερ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Εμείς παίξαμε από την αρχή με στόχο την ισοπαλία, εκεί το πήγαμε το ματς στο τέλος και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε κάτι περισσότερο. Βάλαμε κι άλλο αμυντικό για να το κλειδώσουμε και τα καταφέραμε», ήταν τα λόγια του Φυντάνη.

Στη συνέντευξη Τύπου στη συνέχεια, ο προπονητής της ΑΕΛ είπε τα εξής.

«Να ευχαριστήσω όλο το κόσμο της Λάρισας που έκανε μία τέτοια ατμόσφαιρα στο γήπεδο και μας έδωσε την ώθηση στο να πάρουμε το αποτέλεσμα. Το σημερινό ματς ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος.

Είχαμε στόχο και το λέω ευθέως, να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Και καταφέραμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο να κλείσουμε όλους τους διαδρόμους. Είχαμε δουλέψει όλη τη βδομάδα και ξέραμε το παιχνίδι της ΑΕΚ. Η δύναμη της είναι από τον άξονα κι όλα τα γκολ τα πετυχαίνει από εκεί.

Έτσι όταν έφτανε προς την περιοχή μας χανότανε κι εκεί παίζαμε με το γνωστό παιχνίδι των αντεπιθέσεων αυτό που κάνουμε άλλωστε με τις μεγάλες ομάδες.

Όταν παίρνεις ένα αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ που είναι του Champions League, νομίζω πως η ευθύνη στους ποδοσφαιριστές μεγαλώνει και κόντρα στους υποδεέστερους αντιπάλους να πάρουν περισσότερους βαθμούς και νίκες και να φτάσουμε ψηλότερα.

H ομάδα έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα έχει σωθεί. Το λέω αυτό γιατί θα έχουμε μεγάλη άνεση για να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο χτυπώντας και ματς μακριά από την έδρα μας όπως στο Πλατανιά και τη Λαμία. Έχουμε κάνει ένα προγραμματισμό και θα βρισκόμαστε κοντά στην πεντάδα έξι-εφτά αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο, αλλά και στην διοίκηση που λύνει όλα τα προβλήματα.

Με πείραξε πάλι αυτές τις μέρες και παρά το γεγονός πως είχα πένθος, κάποιοι που γράψανε για τριάρες. Η απάντηση μας σήμερα ήταν το 0-0 με την ΑΕΚ. Ξέρουν ποιοι είναι αυτοί».

Για την μεταμόρφωση της ομάδας: «Πρέπει να δούμε καλύτερη εικόνα με τις νέες μεταγραφές. Ήρθαν τρία παιδιά τα οποία έχουν δείξει πως θα βοηθήσουν την ομάδα. Ειδικά ο Ράικο. Σίγουρα θα βοηθήσουν και οι άλλοι απλά δεν είναι έτοιμοι ακόμα.

Ίσως έρθει ακόμα ένας παίκτης μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Η ομάδα το καλοκαίρι δεν ήταν οικογένεια. Αυτό έγινε σε μηδέν χρόνο κι αυτό περνώντας την ελληνική νοοτροπία στους ξένους. Όπως είχε παρατηρήσει και ο πρόεδρος στις συγκεντρώσεις ήταν μόνο οι Κροάτες ή μόνο οι Σέρβοι και αλλού οι Έλληνες. Τώρα όλοι μαζί πανηγυρίζουν κι όλοι μαζί κλαίνε.

Αλλάξαμε παράλληλα τον τρόπο παιχνιδιού μας και περάσαμε το πάθος και τη ψυχή παίρνοντας το 100% από τον καθένα».

Για τον Ντέλετιτς: «Η πρώτη εκτίμηση του γιατρού μας δείχνει ένα βαρύ διάστρεμμα που θα τον αφήσει για 10-15 μέρες εκτός».

Best of internet