Ουφάνο: «Δύσκολο να βρούμε χώρους»

Ουφάνο: «Δύσκολο να βρούμε χώρους»

Gazzetta team
Ουφάνο: «Δύσκολο να βρούμε χώρους»

bet365

Στη μαζική άμυνα της ΑΕΛ και τον κακό αγωνιστικό χώρο στάθηκε ο βοηθός του Μανόλο Χιμένεθ, μετά το 0-0 της ΑΕΚ στη Θεσσαλία.

Οι Κιτρινόμαυροι άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς στο AEL FC Arena και κινδυνεύουν να βρεθούν στο -3 από την κορυφή, με τον Φελίπε Ουφάνο να κάνει το εξής σχόλιο στην κάμερα της Nova αμέσως μετά τη λήξη: «Πάρα πολλοι παίκτες της Λάρισας ήταν στην άμυνα, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός, ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε τα κενά».

Λίγα λεπτά μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο βοηθός του Μανόλο Χιμένεθ είπε τα εξής.

Ήταν θέμα συγκέντρωσης που η ΑΕΚ δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Λάρισας ή ενδεχομένως να αποσυντονίστηκε από τα πολλά φάουλ των γηπεδούχων;

«Δεν υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης. Ήταν δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που έκανε άμυνα με δέκα παίκτες. Προσπαθούσαμε να φέρουμε τη μπάλα από τη μία πλευρά στην άλλη. Να διασπάσουμε την άμυνα που ήταν πολυπρόσωπη. Δεν ήταν εύκολο εγχείρημα».

Είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ οι κλειστές άμυνες;

«Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που πρέπει είναι έτοιμη για τέτοιες καταστάσεις. Τώρα το σημερινό ματς πέρασε, ανήκει στο παρελθόν και πλέον θα συνεχίσουμε τις υποχρεώσεις μας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο όπως είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα