Τελική κίνηση για Μπαμπά εφόσον φύγει εξτρέμ...

Τελική κίνηση για Μπαμπά εφόσον φύγει εξτρέμ...

Δημήτρης Τομαράς
Τελική κίνηση για Μπαμπά εφόσον φύγει εξτρέμ...

bet365

Ο Τζόναθαν Μπαμπά είναι ένας ακραίος επιθετικός που είναι ψηλά στις προτιμήσεις του Ολυμπιακού αλλά θα γίνει τελική κίνηση εφόσον φύγει εξτρέμ απο το ρόστερ. Τα τελευταία δεδομένα για στόπερ.

Ο 21χρονος Μπαμπά, όπως έχετε ενημερωθεί καιρό τώρα και στο Gazzetta, είναι μία περίπτωση εξτρέμ που άρεσε και αρέσει πολύ στον Όσκαρ Γκαρθία (σ.σ. ο οποίος έχει επιβεβαιώσει τις πολύ καλές του σχέσεις με τον νεαρό άσο αλλά και την εκτίμηση που έχει και την επικοινωνία που κρατάνε) και ο Ολυμπιακός θα ήθελε ιδιαίτερα να του κάνει το χατίρι (σ.σ. όπως τον έχει στηρίξει ήδη με προσθήκες) αλλά με συγκεκριμένη προϋπόθεση. Για να υπάρξει τελική κίνηση για τον Τζόναθαν Μπαμπά θα πρέπει να φύγει ένας ακραίος επιθετικός από το υπάρχον ρόστερ. Αυτήν την στιγμή στα χέρια του ο πειραϊκός σύλλογος δεν έχει τίποτα το επίσημο για Σεμπά ή για Πάρντο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί ένας εκ των δύο να αποχωρήσει από το ρόστερ μέχρι τα τέλη Γενάρη. Πιθανώς πάντως το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν να φύγει ο Σεμπά.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στον Ολυμπιακό λοιπόν επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο ακραίο τον οποίο η Σεντ Ετιέν δεν μπορεί να τον κρατήσει καθώς ο ίδιος δεν δέχεται την ανανέωση του συμβολαίου του. Όσο πρέσινγκ και να δέχθηκε. Μοιραία επιδιώκει να τον πουλήσει όσο πιο πολύ μπορέσει και ενώ είναι γνωστό ότι υπάρχουν και άλλοι διεκδικητές για τον παίκτη. Ο Ολυμπιακός ως ατού έχει σίγουρα τον Καρεμπέ που ξέρει καλά την γαλλική αγορά και έχει δίαυλο επικοινωνίας αλλά και τον Μοντέστο. Έχει κάνει διεργασίες και σχετικές ενέργειες για τον Μπαμπά, ωστόσο η τελική κίνηση θα γίνει από την στιγμή που θα φύγει ένας πλάγιος επιθετικός του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού, όπως αναφέραμε και πιο πάνω. Για το σκέλος του στόπερ σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση ο Βίλοτιτς δεν απασχολεί τον Ολυμπιακό και δεν είναι μία κλεισμένη υπόθεση, όπως παρουσιάζεται από τους Σέρβους. Οι Σέρβοι βέβαια επιμένουν εδώ και μέρες ότι ο Μίλαν Βίλοτιτς μπορεί να πιάσει Λιμάνι, όμως από μεριάς των Πειραιωτών δεν προέκυπτε και δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Ένα ακόμα όνομα που επίσης διέρρευσε ήταν του Κροάτη στόπερ της Ανζέ, Ματέο Πάβλοβιτς. Είναι στα 27 του χρόνια και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020. Φέτος είχε 15 αγώνες με 2 γκολ στα πόδια του ενώ εκτός από την πατρίδα του με Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει περάσει από Βέρντερ Βρέμης στην Γερμανία, Ουγγαρία με Φερεντσβάρος και Γαλλία με την Ανζέ από το 2016. Από τα νεότερα δεδομένα από το ρεπορτάζ ωστόσο βγαίνει πως δεν είναι καθόλου σίγουρο πως στο Λιμάνι θα πάνε για άλλον στόπερ. Το αντίθετο μάλιστα παρότι ο Βούκοβιτς κλείνει στην Ελλάς Βερόνα. Πάντως συνολικά ο Κοβάσεβιτς (κυρίως) αλλά και σε δεύτερο επίπεδο οι Καρεμπέ και Μοντέστο έχουν επιφορτιστεί το σκέλος των νέων προσθηκών αλλά και τις αποχωρήσεις, κάνοντας επαφές για όπου υπάρχει ανάγκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα