Ρόκα: «Να... πεθάνουμε ως βασιλιάδες»

Gazzetta team
Ρόκα: «Να... πεθάνουμε ως βασιλιάδες»

bet365

Ο Μανουέλ Ρόκα εμφανίστηκε χαρούμενος από τη νίκη του Πλατανιά επί του Λεβαδειακού, κάνοντας λόγο για τρεις απαραίτητες μεταγραφές και την... πατσαβούρα που «έφαγε» με τους παίκτες του από τους οπαδούς.

Απέναντι στους Βοιωτούς η ομάδα των Χανίων πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στη φετινή Superleague Σουρωτή και απέκτησε θάρρος ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας, στην οποία θα προσπαθήσει να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Ισπανός τεχνικός των Κρητικών δήλωσε έτοιμος να «πεθάνει» μαζί με τους παίκτες του, αλλά όχι να «γονατίσει», στην προσπάθεια να βγάλει τον Πλατανιά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Κρητικών:

«Ήταν πολύ δύσκολο ματς, ειδικά με το άγχος που είχαμε. Ξέρω το επίπεδο των παικτών μου, ξέρουμε ότι έχουμε πολύ καλό επίπεδο και το αποδείξαμε. Αυτό που δεν ήξερα είναι πώς θα είμαστε με την πίεση που νιώθαμε. Πιστέψαμε στη νίκη. Η θέση μου είναι να πιστεύω. Τα παιδιά δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Είναι μια μέρα που μπορεί να τα αλλάξει όλα. Είπα με τα παιδιά ότι αν είναι να πεθάνουμε, ας πεθάνουμε ως βασιλιάδες.

Να πεθάνουμε, αλλά να μην γονατίσουμε. Όλα ή τίποτα. Έδειξαν ότι έχουν θάρρος. Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Πάντα υπάρχουν 2-3 που δεν συμφωνούν, αλλά δεν ξέρω αν είναι πράγματι φίλαθλοι και αν αγαπάνε την ομάδα. Ή μπορεί να αισθάνονται ότι δεν κάνω εγώ αυτά που πρέπει και τους σέβομαι. Δεν νιώθω πίεση. Στη Φινλανδία είχαμε χάσει 0-4. Καθίσαμε όλοι μπροστά στους οργανωμένους και φάγαμε την... πατσαβούρα 5-10 λεπτά. Είχαν δίκιο. Πίεση καθόλου. Πρέπει να λειτουργείς και με πίεση. Δεν θα αλλάξω γνώμη επειδή ένας φίλαθλος μου ζήτησε ένα φορ».

Για τον Κασάλιτσα:

«Δεν είμαι σύμφωνος να βάλω στην ενδεκάδα ένα παιδί που είναι λίγες μέρες μαζί μας. Ήταν όμως ένα ματς που το θέλαμε πολύ και έπρεπε να παίξουμε με τρεις επιθετικούς. Στο πρώτο μέρος χάσαμε το κέντρο, επειδή Κασάλιτσα και Ενσικουλού είναι wingers και δεν βοηθούσαν πολύ στο κέντρο. Στο δεύτερο μέρος το αλλάξαμε αυτό γρήγορα. Ήταν δικό μου λάθος αυτό στο πρώτο μέρος και δεν έκανα καλά τη δουλειά μου».

Για τον Γρίμα:

«Έχω πολύ καλή σχέση με τη Μαγιόρκα. Προσπαθούν να μας βοηθήσουν. Μέχρι να κλείσει ένας παίκτης, δεν μπορούμε να πούμε ότι θα μας βοηθήσει. Προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό δεξιά στην άμυνα, θέλουμε να δυναμώσουμε το κέντρο και την επίθεση. Με τρεις μεταγραφές θα είμαι ικανοποιημένος. Θα είμαστε καλά για να μείνουμε στην κατηγορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα