Χουτεσιώτης: «Θέλαμε την κλήρωση με την ΑΕΚ»

Χουτεσιώτης: «Θέλαμε την κλήρωση με την ΑΕΚ»

Χουτεσιώτης: «Θέλαμε την κλήρωση με την ΑΕΚ»

Ο κίπερ Λευτέρης Χουτεσιώτης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τον Γκαρθία, τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη αλλά και την κλήρωση με ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Ο Χουτεσιώτης είπε ανάμεσα στα άλλα στη NOVA για:
 
Τον Γκαρθία: «Είναι πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις. Είναι λιγομίλητος και πολύ εργατικός».
 
Την Ξάνθη: «Έχουμε την εικόνα ότι είναι πολύ ποιοτική και ανταγωνιστική ομάδα. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε δυσκολευτεί. Εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδό μας».
 
Την κλήρωση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Η κλήρωση μας έφερε έναν αντίπαλο τον οποίο μπορώ να πω ότι τον θέλαμε. Είμαστε έτοιμοι».
 
Τον Ίβουσιτς: «Δεν έχω πλήρη εικόνα. Σήμερα ήταν η πρώτη μας προπόνηση. Εγώ σαν πιο παλιός στην ομάδα, έχω να κάνω το κομμάτι που χρειάζεται, προκειμένου να εξοικειωθεί άμεσα στο τιμ των τερματοφυλάκων. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μας».
 
Τον ίδιο και τους στόχους του: «Θα ήθελα να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αν και εφόσον γίνει, τότε θα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Παρόλα αυτά, συνεχίζω τη δουλειά μου με ιδιαίτερο ζήλο και προσοχή, ώστε να καταφέρω στο άμεσο μέλλον να διεκδικήσω περισσότερα πράγματα».

Best of internet