«Έσπασε» τα σερί δυστοκίας ο Παναθηναϊκός

Δημήτρης Ρούσσος
«Έσπασε» τα σερί δυστοκίας ο Παναθηναϊκός

bet365

Η «τεσσάρα» του Παναθηναϊκού επί της Κέρκυρας στη Λεωφόρο ήταν η πρώτη μετά από καιρό, με το πλούσιο ενεργητικό να επιστρέφει σε αγώνα των «πράσινων» στο πρωτάθλημα.

Τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος ο Παναθηναϊκός θα ήταν αδύνατο να μην επηρεάσουν, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πολλοί «φοβήθηκαν» ως και το παιχνίδι με την προτελευταία Κέρκυρα, όμως αυτό τελικά αποδείχθηκε τυπική διαδικασία για το «τριφύλλι», που πήρε μια εύκολη νίκη-ανάσα, μόλις μια εβδομάδα μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό με 3-2.

Τα γκολ των Δώνη, Γιόχανσον, Λουντ και Άλτμαν διαμόρφωσαν το τελικό 4-0 και οι συνεχόμενοι πανηγυρισμοί στις κερκίδες της Λεωφόρου επέστρεψαν μετά από καιρό για τα κατορθώματα των παικτών με τα πράσινα στο γήπεδο!

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σκοράρει περισσότερα από δυο γκολ στο πρωτάθλημα εντός έδρας μετά από 15 παιχνίδια! Τελευταία φορά που πέτυχε πλουσιότερο σκορ απ' αυτό ήταν τον Μάρτιο του 2017, όταν επικράτησε με 5-0 της Βέροιας.

Παράλληλα, για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν οι «πράσινοι» σκόραραν τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι, κάτι που δεν είχαν καταφέρει στα 26 προηγούμενα. Συγκεκριμένα, είχαν να πετύχουν τρία ή περισσότερα γκολ από το τελευταίο παιχνίδι της περσινής σεζόν (2016/17), όταν νίκησαν με 2-3 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το συγκεκριμένο σκορ (4-0) είχε να συναντηθεί σε αγώνα του από τις 12 Φεβρουαρίου 2017, όταν για την 20η αγωνιστική επικράτησε του Παναιτωλικού.

Μένει να φανεί αν αρκεί ένα ευρύ αποτέλεσμα μετά από τόσο καιρό για να δώσει πνοή στην ομάδα του προβληματικού Παναθηναϊκού της φετινής σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα