Ενθουσιασμός και... αποθέωση στον Πετρόπουλο στα Χανιά (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ενθουσιασμός και... αποθέωση στον Πετρόπουλο στα Χανιά (pics)

bet365

Στον Πλατανιά είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τον Αντώνη Πετρόπουλο που ψηφίστηκε MVP στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και αποθεώθηκε στα αποδυτήρια.
Ο Αντώνης Πετρόπουλος αποκτήθηκε από τον Πλατανιά στα 31 του χρόνια με εξάμηνο συμβόλαιο ήρθε ως μία έξτρα λύση για την γραμμή κρούσης και τα έως τώρα δείγματά του είναι πολύ καλά, προκαλώντας ενθουσιασμό και μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις των Χανιωτών. Ο έμπειρος φορ στο πρώτο ματς πρωταθλήματος που αγωνίστηκε σκόραρε στην ήττα με 3-2 από την Ξάνθη ενώ ήταν πρωταγωνιστής και στη νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού.
Ψηφίστηκε ως MVP και αποθεώθηκε και στα αποδυτήρια. Πάντως οι άνθρωποι του Πλατανιά σχολίαζαν ότι εάν δεν είχε μπει το γκολ στην φάση του 80' έπρεπε να δοθεί πέναλτι για μαρκάρισμα από πίσω του Φαβάρο στον Πετρόπουλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα