Τσιώλης: «Δεν είναι αυτή η εικόνα της Κέρκυρας»

Νίκος Μαρούδας
Τσιώλης: «Δεν είναι αυτή η εικόνα της Κέρκυρας»

bet365

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν μετά την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό με 4-0 ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος τόνισε πως η εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που είδαμε στην Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι ένα δύσκολο απόγευμα για την Κέρκυρα. Εγώ σαν προπονητής πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αν δεν έχεις καλή αμυντική συμπεριφορά.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε ενέργεια, κίνηση και σε καμία στιγμή στο παιχνίδι δεν μπορέσαμε να τον αντιμετωπίσουμε και να πάρουμε τη μπάλα στα πόδια μας ώστε να βγούμε στην επίθεση.

Δεχθήκαμε και ένα γρήγορο γκολ το οποίο δημιούργησε άγχος, πρόβλημα και νευρικότητα στην ομάδα. Είμαστε αδικαιολόγητοι για τον ανασταλτικό τομέα. Είναι από τις χειρότερες στιγμές που έχω βιώσει.

Πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Το επιβάλλουν οι συνθήκες και ο χρόνος. Να φύγει από πάνω μας, να δουλέψουμε καλύτερα, έτσι όπως πρέπει. Δεν είναι αυτή η εικόνα της Κέρκυρας.

Προπονητής είμαι εγώ και αναλαμβάνω την ευθύνη. Μπορεί να φταίει το σύστημα, η τακτική αλλά αν δεν κερδίζεις τις προσωπικές μονομαχίες, δεν μπορείς να κερδίσει ένα ματς κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, όχι μόνο τον Παναθηναϊκό.

Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε πράγματα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Πλατανιά που έχει πλέον πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα