Με βασικούς Τσουκαλά και Ζησόπουλο στην Τούμπα ο Απόλλων

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Με βασικούς Τσουκαλά και Ζησόπουλο στην Τούμπα ο Απόλλων

bet365

Το σχέδιο... διαφυγής του Γιώργου Παράσχου από την Τούμπα. Ντεμπούτο για Τσουκαλά και Ζησόπουλο απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός μέσα στην εβδομάδα δοκίμασε το 3-5-2, ωστόσο το πλάνο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να επιλέξει απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (15.00) είναι με τέσσερις στην άμυνα και κορυφή τον Αλμπάνη.

Συγκεκριμένα, ο Χουάντερσον θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια (σ.σ τιμωρημένος ο Τσόβιτς), Στάθης, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι και Κούρος θα είναι η τετράδα στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, ο Κοντοές θα είναι ο «καθαρός» κόφτης (τιμωρημένος ο Παπάζογλου), Τσουκαλάς και Κονέ θα είναι οι δυο εσωτερικοί μέσοι και ο Αλμπάνης θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, με τους Ναδάλες και Ντεβέσα να τον πλαισιώνουν δεξιά και αριστερά.

Ξεκάθαρη πρόθεση του έμπειρου τεχνικού είναι να έχει ένα «σφικτό» πλάνο, γιατί και ο Ντεβέσα και ο Ναδάλες μαρκάρουν και θα έχουν εντολές να κλείνουν προς το κέντρο, κάτι που μοιάζει λογικό, καθώς ο βαθμός δυσκολίας ενός αγώνα μέσα στην Τούμπα είναι ιδιαίτερα αυξημένος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα