Οι Ιταλοί για τον Βούκοβιτς και το deal με Βερόνα

Δημήτρης Τομαράς
Οι Ιταλοί για τον Βούκοβιτς και το deal με Βερόνα

bet365

Μεγάλη έκταση έχει πάρει στην Ιταλία το θέμα της μεταγραφής του Γιάγκος Βούκοβιτς στην Ελλάς Βερόνα που θα τον κλείσει με δανεισμό για έξι μήνες και αρκετά μεγάλη οψιόν για τον Ολυμπιακό.
Το Σάββατο αρκετά ΜΜΕ στην Ιταλία αναφέρθηκαν στο θέμα της μετακίνησης του σέντερ μπακ του Ολυμπιακού στην Ιταλία. Όπως το Sky Sport Italia που ανέφερε πως όλα δείχνουν άμεσο deal με οψιόν αγοράς πάνω από 2 εκατ. ευρώ (σ.σ. από χθες οι πληροφορίες μιλούν για 2,5 εκατ. ευρώ αλλά ίσως πάει και παραπάνω) και επεξήγηση πως ο Γιάγκος Βούκοβιτς κλείνει εκεί για καλύψει το κενό του Μάρτιν Κάσερες που πήγε στην Λάτσιο. Η μεταγραφή μπορεί να κλείσει τυπικά ακόμα και την Κυριακή με τον Σέρβο να μεταβαίνει στην γειτονική μας χώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα