Με Μπούντνικ η Λαμία απέναντι στον Αστέρα

Gazzetta team
Με Μπούντνικ η Λαμία απέναντι στον Αστέρα

bet365

Με τον Εβγκέν Μπούντνικ να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το δεύτερο «πιάτο» της 18ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή σερβίρεται την Κυριακή και στο ΔΑΚ Λαμίας οι νεοφώτιστοι υποδέχονται τους Αρκάδες του Σάββα Παντελίδη (NS4, 17.15).

Στην αποστολή που ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου στους παίκτες του ο Μπάμπης Τεννές συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Εβγκέν Μπούντνικ, που αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες ως ελεύθερος από τον Πλατανιά.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Αναστασόπουλος, ενώ επιστρέφει ο Σουλεϊμάν Όμο, που δεν αγωνίστηκε στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό λόγω καρτών.

Αναλυτικά η αποστολή των Λαμιωτών, που δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών: Παπαδόπουλο, Μελίσσα, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Κουτρομάνο, Βασιλαντωνόπουλο, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Μπουλούλη, Ακόστα, Πίτι, Ορτέγκα, Τσούκαλο, Βάντερσον, Μπούτνικ και Βουό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα