«Στην λίστα του Ολυμπιακού ο Χέντερσον»

Gazzetta team
«Στην λίστα του Ολυμπιακού ο Χέντερσον»

bet365

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο τερματοφύλακας Ντιν Χέντερσον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Σριούσμπερι.

Την περίπτωση του 21χρονου τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιν Χέντερσον, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Σριούσμπερι, εξετάζει ο Ολυμπιακός. Όπως αναφέρει η Daily Mail oι Πειραιώτες μαζί με τις Άρσεναλ, Τσέλσι, Μπενφίκα, Ρόμα και ομάδες από την Championship έχουν στην λίστα τους τον διεθνή με την Κ-20 Αγγλίας πορτιέρο.

Ο Χέντερσον αγωνίζεται δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Σριούσμπερι και το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι. Πάντως, ο Ολυμπιακός απέκτησε ήδη τερματοφύλακα, τον Κροάτη Ίβουσιτς κάτι που σημαίνει ότι ίσως πλέον το ενδιαφέρον να μην είναι υπαρκτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα