Με Ελ Καντουρί στην αποστολή ο ΠΑΟΚ

Με Ελ Καντουρί στην αποστολή ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Με Ελ Καντουρί στην αποστολή ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Βελγομαροκινός μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς φαίνεται να είναι απολύτως έτοιμος.

Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου (20/1), με μια προπόνηση στην Τούμπα, την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Ελ Καντουρί να είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση δούλεψε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στημένες φάσεις και μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την 18άδα στην οποία μετέχουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

Σ’ ότι αφορά το σημερινό πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης των «ασπρόμαυρων» η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές τους γνωρίζουν πως τα δύσκολα είναι μπροστά τους κι ετοιμάζονται αναλόγως προκειμένου ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες.

Χρονικά πρώτο – άρα και πιο σημαντικό – από τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι αυτό με τον Απόλλωνα, ο οποίος έχει αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με τον πρώτο γύρο κι ετοιμάζεται να παλέψει για την παραμονή του στη Super League Σουρωτή.

Με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο και αρκετά νέα, αλλά πολύ έμπειρα πρόσωπα, όπως οι πρώην ασπρόμαυροι Τσουκαλάς, Ζησόπουλος, η Ελαφρά Ταξιαρχία στοχεύει στην ανάκαμψη που θα την κρατήσει στην κατηγορία και θα επιδιώξει να πάρει αποτέλεσμα στην απόρθητη ως τώρα Τούμπα.

Ο Δικέφαλος, βέβαια, δεν σκοπεύει να χαλάσει το σερί των οκτώ νικών και να χάσει έδαφος στην προσπάθειά του για την κατάληψη της κορυφής. Ο Λουτσέσκου είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει απουσίες λόγω τραυματισμών ή τιμωριών και να… προβληματίζεται για τις επιλογές του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα