«Διαδήλωση» έξω από το σπίτι του Αλαφούζου!

«Διαδήλωση» έξω από το σπίτι του Αλαφούζου!

Gazzetta team
«Διαδήλωση» έξω από το σπίτι του Αλαφούζου!

bet365

Οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ πήγαν έξω από την οικία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και φώναξαν συνθήματα εναντίον του, αντιδρώντας στα όσα τραγικά ζει τους τελευταίους μήνες το «τριφύλλι»!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε όριακη κατάσταση εδώ και καιρό μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να τραβήξει την πρίζα της χρηματοδότησης και να αφήσει την ΠΑΕ στην μοίρα της.

Το ένα ντροπιαστικό γεγονός διαδέχεται το άλλο και «πράσινη» ΠΑΕ παλεύει καθημερινά για να επιβιώσει οικονομικά και να μην "σκάσει" από τις οφειλές που δεν καλύπτει ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας.

Οι οπαδοί των "πρασίνων" είναι οργισμένοι και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής μετά το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ πήγαν έξω από το σπίτι του «mr. ΣΚΑΙ»!

Περίπου 100 άτομα φώναξαν συνθήματα κατά του Αλαφούζου και ζητούσαν να σταματήσει να παίζει με τις τύχες του συλλόγου.

Μετά από περίπου δέκα λεπτά και χωρίς να ξεφύγει η κατάσταση, αποχώρησαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα