Αποστολή με Σαβαντογκό ο Ανιγκό

Δημήτρης Τομαράς
Αποστολή με Σαβαντογκό ο Ανιγκό

bet365

Ο Ανιγκό έβαλε πρώτη φορά αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Σαβαντογκό. Έξω οι Αντιλέχου και Μπελγκαζουανί. Ποιοι οι εκλεκτοί για το ματς του Λεβαδειακού με Πλατανιά στην Super League.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον σαββατιάτικο αγώνα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Πλατανιά εκτός έδρας (Σαββάτο 20/1/2018 – 15.00). Μετά ο Ανιγκό έβγαλε αποστολή. Σε αυτήν μπήκε πρώτη φορά ένα από τα νέα αποκτήματα, ο Σαβαντογκό.
Εκτός πλάνων ο Μοϊσές Αντιλέχου, που δεν είχε κάποιο θέμα τραυματισμού. Επίσης off και ο Μπελγκαζουανί. Αναλυτικά οι εκλεκτοί: Επασί, Σωτηρίου, Λεονάρντο, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Τριποτσέρης, Ζοάο Φαβάρο, Ομπιόρια, Νιασέ, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Σαβαντογκό, Ντιόγκ, Σουμπίνιο, Μαρκόβσκι και Καθάριος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα