Νέα κρούση του Ερυθρού Αστέρα για Βούκοβιτς και τα δεδομένα για Βίλοτιτς

Νέα κρούση του Ερυθρού Αστέρα για Βούκοβιτς και τα δεδομένα για Βίλοτιτς

Δημήτρης Τομαράς
Νέα κρούση του Ερυθρού Αστέρα για Βούκοβιτς και τα δεδομένα για Βίλοτιτς

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε νέα κρούση στον Βούκοβιτς και τον πιέζει να κλείσει εκεί ενώ ο έμπειρος στόπερ έχει και επιλογές από Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία. Η σύνδεση Καρεμπέ με Βίλοτιτς και η έξτρα χρησιμότητα του Σέρβου!
Είναι εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα σχεδόν δεδομένο πως ο Βούκοβιτς είναι σε ένα καθεστώς αποχώρησης στον Ολυμπιακό. Η έλευση του Γκαρθία στην ομάδα δεν διαφοροποίησε τα δεδομένα υπέρ του και τα πράγματα παρέμειναν δύσκολα. Δεν παίρνει ευκαιρίες και μένει εκτός 18άδας. Οπότε παραμένει εξαιρετικά πιθανό το... διαζύγιο.
Ο Βούκοβιτς έχει νέα κρούση και πρέσινγκ από τον Ερ. Αστέρα και ενδιαφέρον από Ιταλία, Τουρκία και Ισπανία. Για τον Γιάγκος Βούκοβιτς μία... δυνατή εκδοχή παραμένει δανεισμός με οψιόν. Στο μεταξύ οι Σέρβοι έχουν φέρει ξανά στο προσκήνιο την υπόθεση Βίλοτιτς. Ένας παίκτης που εκπροσωπείται από τον παλιό και πρώτο χρονικά agent του Κριστιάν Καρεμπέ, άρα υπάρχει μία σύνδεση και μία σχέση. Ο 31χρονος Βίλοτιτς έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα για τον Ολυμπιακό. Έμπειρος παίκτης με παραστάσεις εκτός Σερβίας και με το συμβόλαιό του να λήγει στην Γκρασχόπερς. Αγωνιστικά όμως εκτός από στόπερ παίζει και εξάρι, δηλαδή αμυντικό χαφ αλλά και δεξιός μπακ. Ένας ποδοσφαιριστής δηλαδή που μπορεί να προσφέρει και σε άλλες θέσεις κάτι που πάντα παίζει ρόλο όταν πρόκειται για μεταγραφικά θέματα των πρωταθλητών Ελλάδας. Τις περισσότερες επαφές για τους Σέρβους παίκτες πάντως τις κάνει ο Κοβάσεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα