Ενας Βίκινγκ για τον ΠΑΟΚ (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ενας Βίκινγκ για τον ΠΑΟΚ (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται στην αγορά της Ρωσίας και της Ουκρανίας, κοιτάζει τον Ευγένιο Χατσερίντι, αλλά και το όνομα του κορυφαίου Σουηδού ποδοσφαιριστή για το 2017, Αντρέας Γκράνκβιστ, είναι στη μεταγραφική λίστα του.

Ο 32χρονος «κάπτεν» της εθνικής Σουηδίας και βασικός στόπερ της Κρασνοντάρ διανύει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, αλλά φέρεται διατεθειμένος να συζητήσει από τώρα τη δεδομένη αποχώρησή του από το ρωσικό πρωτάθλημα, όπου αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2013.

Ο ΠΑΟΚ που ψάχνεται στην συγκεκριμένη αγορά της Ρωσίας και της Ουκρανίας, βλέπει τον ελληνικής καταγωγής Ευγένιο Χατσερίντι, αλλά έχει συζητήσει και για τον Γκράνκβιστ, που έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Νίκλας Χουλτ, τον Μάρτιν Νταλίν, γνωρίζοντας ευθύς εξαρχής ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Επιθυμία του Σουηδού κεντρικού αμυντικού είναι να επιστρέψει (και για οικογενειακούς λόγους) στην πατρίδα του, με την πρώτη ομάδα της καριέρας του, τη Χέλσινμποργκ, να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον, αλλά για μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Οι μεγάλες απολαβές του στην Κρασνοντάρ, αμείβεται ετησίως με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, επίσης αποτελούν έναν σοβαρό παράγοντα στην συγκεκριμένη διαπραγμάτευση.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Σουηδός ποδοσφαιριστής είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της Κρασνοντάρ για ανανέωση του συμβολαίου, που λήγει τον Ιούνιο του 2018, ενώ πριν από λίγες μέρες μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του υποστήριξε ότι «θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος, υπάρχει μια πιθανότητα να επιστρέψω πίσω, αλλά τίποτα δεν έχει αποφασιστεί μέχρι τώρα».

Ο Γκράνκβιστ που τη σεζόν 2015-16 είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Αμπου Ντάμπι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Κρασνοντάρ και προετοιμάζεται ενόψει της επανέναρξης του ρωσικού πρωταθλήματος, ενώ στη Σουηδία όλοι τον αντιμετωπίζουν ως ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του αθλητισμού, μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις του στα μπαράζ με την Ιταλία, που το χάρισαν και τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς, μετά από μια δεκάχρονη κυριαρχία του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα