Στα Χανιά για να κλείσει ο Γκρίμα, απομένουν τα τυπικά

Δημήτρης Τομαράς
Στα Χανιά για να κλείσει ο Γκρίμα, απομένουν τα τυπικά

bet365

Στα Χανιά είναι ο Φραν Γκρίμα, με τον 31χρονο Ισπανό δεξιό μπακ να έχει περάσει από ιατρικά και να απομένουν τα τυπικά για οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του και μετά να ανακοινωθεί στον Πλατανιά.

Ο έμπειρος Ισπανός δεξιός μπακ που έχει θητεύσει σε ομάδες όπως η Μπανταλόνα και η Μαγιόρκα θα αποτελέσει την επόμενη προσθήκη της ομάδας των Χανίων. Ο Γκρίμα ήταν μία από τις επιλογές του Ρόκα και ένα από τα ονόματα στην λίστα για την συγκεκριμένη θέση. Από την στιγμή που ο Ρόκα παραμένει η περίπτωσή του προχώρησε και έφτασε στο τελικό της στάδιο. Ο Γκρίμα μετέβη την Παρασκευή στα Χανιά, πέρασε ιατρικά και απομένουν τα τυπικά πια για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στον Πλατανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα