Με 20 παίκτες στην Αθήνα ενόψει Παναθηναϊκού η Κέρκυρα (pics)

Gazzetta team
Με 20 παίκτες στην Αθήνα ενόψει Παναθηναϊκού η Κέρκυρα (pics)

bet365

Δίχως τους τραυματίες, Βάργκας, Νούνες και Γκόμες, που παράλληλα εκτίει και ποινή, ταξίδεψε στην Αθήνα η αποστολή της Κέρκυρας, με τον Σάκη Τσιώλη να παίρνει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές.

H Superleague Σουρωτή συνεχίζεται κανονικά με τη 18η αγωνιστική και η Κέρκυρα ψάχνει επειγόντως βαθμούς, ώστε να «ξεκολλήσει» από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στην προσπάθειά τους, οι Φαίακες καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (20/1, 17.15) και ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βάργκας και Νούνεζ, που είναι τραυματίες και δεν θα ενισχύσουν την Κέρκυρα.

Εξάλλου, απών θα είναι από το παιχνίδι του Σαββάτου και ο Ματιέ Γκόμες, που παράλληλα έχει δηλωθεί και να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, αφού κόντρα στον Ατρόμητο τη 15η αγωνιστική συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Αναλυτικά οι παίκτες που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Αναστασίου, Σπίνουλας, Γκράσι, Αρτυματάς, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Κόντος, Γεωργίου, Ρόλε, Ντιόγκο, Ζορμπάς, Τουράμ, Γεωργακόπουλος, Παμλίδης, Μυτίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα