Κυριακίδης: «Νέα αρχή για τον Παναιτωλικό»

Γιώργος Ντυμένος
Κυριακίδης: «Νέα αρχή για τον Παναιτωλικό»

bet365

Ο έμπειρος πορτιέρο πήρε σήμερα το βραβείο του MVP της 17ης αγωνιστικής.
Το βραβείο του ως MVP της 17ης αγωνιστικής, παρέλαβε σήμερα ο Κυριακίδης. Ο πορτιέρο του Παναιτωλικού… κατέβασε ρολά στο Περιστέρι και οδήγησε τα «καναρίνια» στη νίκη. «Το βραβείο συνοδεύεται με νίκη απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο και αποκτά μεγαλύτερη αξία. Τη θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη, μας έλλειπε καιρό και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στη συνέχεια και ψυχολογικά. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και ελπίζω ο αγώνας με τον Ατρόμητο να είναι μια νέα αρχή για όλους για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά αξίζει. Να πιστέψουμε πάλι στους εαυτούς μας και να βρούμε το δρόμο της επιτυχίας», είπε αρχικά ο έμπειρος γκολκίπερ.
Και μετά του μεταφέρθηκε πως πέρσι κέρδισε αρκετά αντίστοιχα, ενώ για την τρέχουσα σεζόν ήταν το πρώτο. «Είναι ευχάριστο που έχω κερδίσει αρκετά, γιατί έρχονται μέσα από σκληρή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν κι άλλα. Το σημερινό το αφιερώνω στον εαυτό μου, γιατί είναι ένα είδος επιβράβευσης για την καθημερινή δουλειά. Επίσης, στην οικογένεια του Παναιτωλικού που είχε ανάγκη αυτό το αποτέλεσμα, στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Θέλω να συγχαρώ και τον Ρόσα για το πανέμορφο γκολ που πέτυχε και δίκαια ψηφίστηκε το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής», σχολίασε.
Κλείνοντας του ζητήθηκε να πει πια απόκρουση ξεχώρισε. «Όλες έχουν ξεχωριστή σημασία, γιατί ήταν σε ένα χρονικό σημείο που αν δεχτείς γκολ μπορεί να αλλάξει η ροή του αγώνα. Θα σταθώ στο πέναλτι, επειδή το πλεονέκτημα το έχει ο αντίπαλος και όχι ο τερματοφύλακας. Αποκρούοντας έδωσα δύναμη σε όλους μας να κρατήσουμε το σκορ και να φτάσουμε στη νίκη. Με τον Ουάρντα ήμασταν συμπαίκτες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά στις εκτελέσεις φάουλ ή πέναλτι δεν έχει μια σταθερή γωνία. Αποφάσισα να πέσω αριστερά, είχα την τύχη με το μέρος μου, απέκρουσα και όλα πήγαν καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα