Απόσυρση ΑΕΛ από τους 12 κι επίθεση Κούγια στη Superleague!

Απόσυρση ΑΕΛ από τους 12 κι επίθεση Κούγια στη Superleague!

Gazzetta team
Απόσυρση ΑΕΛ από τους 12 κι επίθεση Κούγια στη Superleague!

bet365

Με προσωπική του δήλωση στο σάιτ της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστά τα παράπονα των Θεσσαλών για την επιλεκτική μεταχείριση που προβλέπεται για τον Μανόλο Χιμένεθ, τα ανεξόφλητα ποσά της NOVA και τον Γιώργο Στράτο, ανακοινώνοντας πως η ομάδα του θα διαπραγματευτεί ατομικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν!

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ έκανε λόγο για επικοινωνία του με τον πρόεδρο της Superleague Σουρωτή, Γιώργο Στράτο, στην οποία ο δεύτερος του παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος η απαγόρευση στον Ηλία Φυντάνη να μπει στα αποδυτήρια της ομάδας του στον αγώνα της 17ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης και να δώσει οδηγίες στους παίκτες του, κάτι που δεν θα ισχύσει για τον Μανόλο Χιμένεθ στον αγώνα του Σαββάτου (20/1, 19.30) μεταξύ ΑΕΛ και ΑΕΚ.

Κατόπιν τούτου και με αναφορές στα ποσά από την τηλεοπτική διαχείριση, τα οποία δεν καταβάλλονται στην ΠΑΕ, αλλά στον Κώστα Πηλαδάκη, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως αποσύρει την στήριξη και τη συμμετοχή του συλλόγου της Θεσσαλίας στην ομάδα των 12 και πως θα διαπραγματευτεί μεμονωμένα τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Πριν από λίγη ώρα επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά ο πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ Ξάνθη, δικηγόρος και νύν πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος, με το γνωστό του ύφος ("σεβαστέ πρόεδρε μου" και καμιά δεκαριά άλλα κοσμητικά επίθετα) και μου έκανε γνωστό ότι οι εντολές του ίδιου και του υπεύθυνου ορισμού παρατηρητών Super League Θεόδωρου Λάιου προς τον παρατηρητή του αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΕ ΑΕΛ Αλεξανδρή, τηλεφωνικές εντολές τις οποίες άκουγα και ο ίδιος προσωπικά, ώστε να μην επιτραπεί στον προπονητή μας κ. Ηλία Φυντάνη η είσοδος του στα αποδυτήρια είτε πριν τον αγώνα είτε στο ημίχρονο του αγώνα είτε μετά το τέλος του αγώνα (όπως και έγινε), ήταν ένα "τεράστιο λάθος" στην ερμηνεία του σχετικού κανονισμού, τόσο δικό του δυστυχώς ως δικηγόρου, όσο του νομικού συμβούλου της Super League κ. Οικονομάκη, αλλά και του υπεύθυνου ορισμού παρατηρητών κ. Θεόδωρου Λάιου, αλλά και ότι δήθεν παρασύρθηκαν σε αυτό το λάθος από τον "υπερβάλλοντα ζήλο" του παρατηρητού Αλεξανδρή και έτσι στον αυριανό αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ ο προπονητής της Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος είναι τιμωρημένος για τη γνωστή άσεμνη χειρονομία εις βάρος των οπαδών του Παναθηναϊκού, θα μπορεί να επισκεφθεί τα αποδυτήρια της ομάδας πριν και στο ημίχρονο του αγώνα χωρίς να του δημιουργήσει πρόβλημα κανένας παρατηρητής.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο παρατηρητής Αλεξανδρής, αφού προηγουμένως επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τους Στράτο και Λάιο τους οποίους και επεκαλείτο, στις αντιρρήσεις μου έδωσε εντολή στον υπεύθυνο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος είχε οριστεί από την ΕΛ.ΑΣ. ως υπεύθυνος του αγώνα ακόμη και δια της βίας να μην επιτραπεί στον Ηλία Φυντάνη να μπει στα αποδυτήρια σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο και όταν αυτός προσπάθησε παρουσία μου να μπει στα αποδυτήρια και να δώσει έστω ελάχιστες οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές μας για έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες για τους στόχους της τρέχουσας περιόδου για την ΑΕΛ, τον οδήγησαν με εντελώς υποτιμητικό τρόπο (σηκωτό) στις εξέδρες του σταδίου του Αστέρα Τρίπολης, όπου και παρέμεινε ακόμη και μετά το τέλος του αγώνα, περικυκλωμένος από αστυνομικούς, σαν κακοποιός, στερώντας έτσι από την ομάδα μας τον προπονητή της πριν την έναρξη του αγώνα και στο ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις ελάχιστες λεπτομέρειες του χειρισμού του από τους προπονητές.

Ο Στράτος λησμονεί ότι σε τηλεφωνική μας επικοινωνία την Τετάρτη και όταν μας έγινε γνωστό ότι όλα τα χρήματα από την εξόφληση του Οκτωβρίου της δόσεως της Nova ύψους 109.000€ θα τα εισπράξει, αδιανόητο πως, ο Κώστας Πηλαδάκης, είσπραττοντας για φέτος μέχρι στιγμής για τη χρήση του οικοδομημένου με χαριστικά δάνεια από τη Marfin σε δημοτική γή AEL FC ARENA 290.000€ επί συμβολαίου 370.000€, μου κατέστησε κατηγορηματικά γνωστό ότι "ό,τι έγινε με τον Φυντάνη θα γίνει και με τον Χιμένεθ, αφού αυτό λέει ο κανονισμός".

Κατόπιν αυτής της κωμικής εξελίξεως η ΠΑΕ ΑΕΛ αποσύρει κάθε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Γιώργου Στράτου και ζητά την άμεση απόλυση του Θόδωρου Λάιου και τον μη ορισμό πλέον του, κατά σύμπτωση από την Ανατολική Αττική, παρατηρητού Αλεξανδρή.

Συγχρόνως η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει ότι από σήμερα διακόπτει κάθε σχέση με την ομάδα των 12 για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και καθιστά γνωστό ότι από τη νέα σεζόν θα διαπραγματευτεί ατομικά τα τηλεοπτικά της δικαιώματα με τηλεοπτικό σταθμό με τον οποίο θα συμφωνήσει, διότι θεωρεί ακατανόητο αυτό που συμβαίνει εδώ και ενάμιση χρόνο η ΠΑΕ ΑΕΛ να έχει εισπράξει το 50% του ενός τετάρτου του ποσού το οποίο δικαιούται με βάση τη σύμβαση με τη Nova και ο Κώστας Πηλαδάκης να έχει εισπράξει το 60% του συμβολαίου του με την ΠΑΕ ΑΕΛ για την τρέχουσα περίοδο
».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα