MVP ο Κυριακίδης, καλύτερο γκολ ο Ρόσα (pics)

Gazzetta team
MVP ο Κυριακίδης, καλύτερο γκολ ο Ρόσα (pics)

bet365

Τα βραβεία τους ως πολυτιμότερος παίκτης και σκόρερ του ομορφότερου γκολ της 17ης αγωνιστικής παρέλαβαν αντίστοιχα ο Δημήτρης Κυριακίδης και ο Φάρλεϊ Ρόσα.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Παναιτωλικός πήρε το σπουδαιότερο αποτέλεσμα της 17ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή, νικώντας τον Ατρόμητο μέσα στο Περιστέρι με 0-1 και για να συμβεί αυτό, έπρεπε ορισμένοι εκ των παικτών του να προσφέρουν το κάτι παραπάνω, που θα έκανε τη διαφορά.

Έτσι, αρχικά ο φορ των Αγρινιωτών, που σκόραρε ένα πανέμορφο τέρμα, το 4ο στο πρωτάθλημα φέτος και στη συνέχεια ο Δημήτρης Κυριακίδης, που κράτησε το «μηδέν» στην εστία του, στο πέναλτι του Ουάρντα, συνέβαλαν τα μέγιστα στην «απόδραση» της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα, που πανηγύρισε το «τρίποντο» στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «καναρινιών».

Δείτε φωτογραφίες από την απονομή των βραβείων στους δυο παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα