Κρέσπο: «Ο τίτλος θα παίζεται ως το τέλος»

Κρέσπο: «Ο τίτλος θα παίζεται ως το τέλος»

Gazzetta team
Κρέσπο: «Ο τίτλος θα παίζεται ως το τέλος»

bet365

Οι δηλώσεις του Ισπανού κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή (21/1) για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Χέρτα - Ντόρτμουντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε στην κάμερα του Novasports πριν την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ όπως τόνισε ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στο τέλος.

Πιο αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ:

Για το παιχνίδι της Κυριακής:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Αυτό όμως πρέπει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο, όπως πρέπει να γίνει και την Κυριακή. Οι ομάδες της κορυφής κερδίζουν συνεχώς και δεν πρέπει να κάνουμε λάθη».

Για την αμυντική απόδοση της ομάδας:

«Είναι μία ομαδική δουλειά το χαμηλό παθητικό της ομάδας. Δεν συμμετέχουμε μόνο οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας, αλλά η δουλειά η ξεκινάει από τον φορ. Παίζει ρόλο το πως δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο. Είμαστε συμπαγής ομάδα και δουλεύουμε σωστά στο γήπεδο. Αν κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα έχουμε πλεονέκτημα στα επόμενα παιχνίδια».

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί ο τίτλος:

«Σίγουρα παίζουν ρόλο τα ντέρμπι, αλλά σημασία έχουν όλα τα παιχνίδια. Μέχρι το τέλος δεν θα μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση. Το καλύτερο θα είναι να πάρουμε τον τίτλο πέντε αγωνιστικές πριν την λήξη, αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το φινάλε. Έχουμε μία καλή ομάδα και πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το ποιες είναι οι διαφορές με το παιχνίδι του πρώτου γύρου:

«Η βασική διαφορά είναι ότι πλέον παίρνουμε αποτελέσματα. Το μομέντουμ που βρισκόμαστε είναι πολύ καλό και σίγουρα αυτή την φορά παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα