Λαμία: Προπονήθηκαν κανονικά Άρσε και Μπούντνικ

Δημήτρης Ρούσσος
Λαμία: Προπονήθηκαν κανονικά Άρσε και Μπούντνικ

bet365

Οι δυο νέοι φορ της Λαμίας προπονούνται κανονικά με τη Λαμία, με τον Μεξικανό να περιμένει να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους». Στο ΔΑΚ γυμνάστηκαν οι παίκτες του Τεννέ την Παρασκευή.

Χέρτα - Ντόρτμουντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην τελική ευθεία για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (21/1, 17.15) για τη 18η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή μπαίνει η προετοιμασία της Λαμίας, με τον Μπάμπη Τεννέ να βλέπει όλους τους παίκτες, παλιούς και νέους, να προπονούνται κανονικά στο γήπεδο της ομάδας και όχι στο προπονητικό κέντρο, το πρωί της Παρασκευής.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με την μπάλα και οικογενειακό διπλό, ενώ συμμετείχαν κανονικά με την ομάδα τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Οτονιέλ Άρσε και ο Εβγκέν Μπούντνικ, καθώς και ο υπό δοκιμή Παναγιώτης Κοντοές, 21 χρονών στόπερ.

Αναφορικά με τον Μεξικανό, αυτός ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ η καθυστέρηση με τις υπογραφές στο συμβόλαιό του οφείλεται σε πρόβλημα με τα πράγματά του, τα οποία έχασε στην πτήση του για Ελλάδα. Αυτά αναμένονται σήμερα στη Λαμία, οπότε δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί άμεσα και τυπικά η μεταγραφή του. Πάντως, ο παίκτης δεν θα βρεθεί στην αποστολή με τον Αστέρα, αφού είναι ακόμα ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Η τελευταία του επίσημη συμμετοχή ήταν στις 6 Νοεμβρίου 2017, όταν έπαιξε με τη Νεκάξα απέναντι στην Τίγκρες ως αλλαγή για 13'.

Στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες θα είναι απών ο Νίκος Αναστασόπουλος, που έχει δηλωθεί από τους Φθιωτούς να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, αφού έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες στο φετινό πρωτάθλημα. Η αποστολή θα ανακοινωθεί από τον Τεννέ στους παίκτες μετά την αυριανή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα